Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.3 golf?

1.3 golf?

Başlatan serhat, 26 Temmuz 2012, 01:55:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhat

bi golf mk1 alma düşüncesindeyim acaba bu 1.3ler üzermi beni yakıt sorun değil temiz 1.6 olabilir ama gaz olmycak o yüzden 1.3 dedim lpgli 1.3 daha az, kolay bulunuyo amacım elimden geldiğince temiz bi araç yapmak bbs jantlar (german style havasında :)) 15" jantla yorulurmu yürür aksam motor v.s ve tek kapı olmalı bi yardmcı olsanız hangisi makbuldür
WOLFSBURG STYLE ;)

Han

en aşağı 1.5 motor olsun derim 5ileri olması tercihin olsun motoru bitik olsa bile sorun değil çürükten kork :)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mk2_20v

Alıntı yapılan: serhat - 26 Temmuz 2012, 01:55:33
bi golf mk1 alma düşüncesindeyim acaba bu 1.3ler üzermi beni yakıt sorun değil temiz 1.6 olabilir ama gaz olmycak o yüzden 1.3 dedim lpgli 1.3 daha az, kolay bulunuyo amacım elimden geldiğince temiz bi araç yapmak bbs jantlar (german style havasında :)) 15" jantla yorulurmu yürür aksam motor v.s ve tek kapı olmalı bi yardmcı olsanız hangisi makbuldür
aklın varsa mk1 alma  ;) al orj bi mk2 yağ-su devam  :)

serhat

Alıntı yapılan: mk2_20v - 26 Temmuz 2012, 02:10:49
aklın varsa mk1 alma  ;) al orj bi mk2 yağ-su devam  :)
diyosun :) mk2 de hangisi makbul lpg kesinlikle olmıycak gti bile olsa 1.6d mı tdmi 1.3 mü 1.6mı gti mı dersem hepniz gti dersnz zaten geçtim onu :D çürük başa bela zaten :)
WOLFSBURG STYLE ;)

mk2_20v

Alıntı yapılan: serhat - 26 Temmuz 2012, 02:28:02
diyosun :) mk2 de hangisi makbul lpg kesinlikle olmıycak gti bile olsa 1.6d mı tdmi 1.3 mü 1.6mı gti mı dersem hepniz gti dersnz zaten geçtim onu :D çürük başa bela zaten :)
gti demiyorum  :) turbo dizel hem iyi gidiyo hem yakıt olayı çok iyi ama ben dizeli sevmem o yüzden binmiyorum  :)
89 model 1.3 aracım var lpg 17 kuruş yakıyor benzinde 39-40 kuruş.ama ne yazıkki performans konusundan müzdaribiz  :) şu devirde en mantıklısı 1.6 td alıp keyfini sürmek olur.

serhat

bak bunda haklısın ne demişler nekadar duman okadar randıman kara dumanlı takılıırz :D
WOLFSBURG STYLE ;)

mk2_20v

Alıntı yapılan: serhat - 26 Temmuz 2012, 02:49:51
bak bunda haklısın ne demişler nekadar duman okadar randıman kara dumanlı takılıırz :D
en mantıklısı  ;) ben olsam kara düzen binmem ama.imkanım varsa koyarım pd130 u güzel bi yazılım egr iptal düz boru ve son olarak güzel bi susturucu ortalama 160-170 hp elde edilir.tabi fena bi tork olacak çok keyifli olur  ;)

mk_ank

mk2 1.3 bende de var, performansı çok yüksek değil ama yeri geldiğinde de üzmüyor.. şehir içi benzinle 28 kuruşa kadar düşürdüm yakıtı ben :) Küçük motor bastıkça daha çok yakıyor devirli sürünce değme keyfine:)

Lpg takılı ama gerek duymuyorum şu sıra, yakıt gayet iyi yani... Ekonomi olsun diyorsan ve benzinli alma niyetinde isen basmadığın sürece 1.3 ekonomik olacaktır :)

3-rcn

baska bi konuda daha söylemiştim eger sen 1.3 alıp 1.6 kovalarsan yakar ama 1.3 alığ kendi kendine veya trafikten oynarsan yakmaz okdr fazla :) bende 1.1 lpg yok gazada basarım :)
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1

escocem

ercan aracın ne yakıyor benzinde?

mustafayns

3-rcn

100 Tl Yakıt ile 350km 330km Arası Gidiyor
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1

Han

2 sene önce ben 50 tl ye 300 km gitmiştim.
Karbüratörlü 4 ileri tüpsüz 1.5 ile. Benzin 3.30 3.50 arası bir şeydi sanırım
2 gün öncede benim gti 1.5 lira yaktı km de :D ayarsızlık var :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

lostys

benim sarı kızın da sıkıntısı var erci seninkisi kadar yaktı :D