1993 Golf 3 1.9 d Resimleri ve Rot ayarı sorunu ve sağ önden ses sorunu

Başlatan can66, 19 Temmuz 2012, 01:09:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

can66

1993 1.9 d aracımın sağa çekme sorununu bir türlü düzeltemedik .Bu konuda bilgisi olana arkdaşlardan yardım lütfen.Ayrıca sağ önden amartisiör patlak sesi geliyor .amartisiör ve amartisiör takozları iki yılda 4 defa yenilendi ,ama ses bir türlü geçmedi,,halaa uğraşıyoruz arabamıda çaok seviyorum satmayı dahi düşünmeye başladım,,yardımlarınızı ve fikirlerinize açığım..

KOÇ:)

Sağa çekme için bir şey söyleyemem ama yay tam yerine oturmadığı için ses yapabilir, aynı sorunu ben yaşamıştım.

can66

helozon yayları tam oturuyor.dediğin gibi bende onu düşündüm ama sonuçsuz kaldı .orada bi problem yok :(

nizam

arabanın kupa ölçülerine baktırdın mı hiç darbe vs var mı salıncak ve rot,rot kolu ne durumda lastiğin balansı  lastik havaları
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

can66

sağ ön çamurluk dahi söküldü ,kupa ölçülerinde milim sorun yok ,zaten araçta daebe yok tamamen orjinal.Rot kolları fabrika ürünleri hala sorunsuz rotiller değişti sadece onlardada sorun yok,balans desen belki 10 15 oldu . :(Bugün tekrar uğraştık sanırım gazlı amatisörden kaynaklanıyor diyor ustam..Yağlı amartisör arayışına çıktık ya sabırrr diyoruz..ilginize teşekkür

servet_volt

bendede gazlı amortisör var dostum öle bi sorunum yok yani...
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

can66

sanırım markadan kaynaklanan bi problem Alperden boge gazlı amörtisör cevabı beklemektayim inşalah sorun gider