Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ilk marşta çalışmama

ilk marşta çalışmama

Başlatan golf435, 17 Temmuz 2012, 17:47:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf435

arkadaşlar ilk marşta golf üm çalışmıyor,daha önce yoktu böyle bir sorun ,bunun sebebi ne olabilir,ilk nereye bakılması lazım,birde şöyle bir haber buldum bizim golf ler için geçerlimidir sizce ?

http://www.otohaber.com.tr/OkurMektuplari/2009/11/17/aracim_ilk_marsta_neden_calismiyor

4GuardiaN

Tahminim ilk olarak bakacağın Motor kapağının altında Swich (buji deniliyor galiba  :D ) onları kontrol ettirmen lazım pek pahalı birşey olmasa gerek değiştirebilirsin. ikinci olarak marş dinamosundan kaynaklanıyor olabilir.

nakres

daha önceki konulardan arama yaparak faydalanabilirsiniz
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

golf435

Alıntı yapılan: 4GuardiaN - 17 Temmuz 2012, 18:41:21
Tahminim ilk olarak bakacağın Motor kapağının altında Swich (buji deniliyor galiba  :D ) onları kontrol ettirmen lazım pek pahalı birşey olmasa gerek değiştirebilirsin. ikinci olarak marş dinamosundan kaynaklanıyor olabilir.

teşekkürler cevabınız için,havalar serinleyincede devam ederse söylediklerinizden başlıcam araştırmaya

golf435

Alıntı yapılan: nakres - 17 Temmuz 2012, 22:08:43
daha önceki konulardan arama yaparak faydalanabilirsiniz

evet araştırıyorum,teşekkürler

yakupcse

Benzin pompasından da kaynaklanıyor olabilir.

bennecyim

bunları bi deneyin
1-çalıştırırken mutlaka ayağınız debriyajda olsun
2-kontağı açar açmaz çalıştırın.
ben kontağı açar açmaz marşa bastığımda tık diye çalışıyo. kontağı açıp 3-4 saniye beklersem anında çalışmıyo, çalışması bazen 2-3 saniyeyi buluyor. yine de çalışmaz ise başka bi çözümüne bakalım.

metinmb407

Hararet müşiri bir diğer ihtimal  :tamamdir Bu arada linkini paylaştığınız konu bizimki ile alakalı değil. Yazılım güncellemesi diye bir olay yok :)

metinmb407

İki kere yazdım da ondan düzelttim :)

golf435

Alıntı yapılan: yakupcse - 18 Temmuz 2012, 08:29:01
Benzin pompasından da kaynaklanıyor olabilir.

inş. bu değildir,tabi buda ihtimaller arasında.teşekkürler

Alıntı yapılan: bennecyim - 18 Temmuz 2012, 10:02:46
bunları bi deneyin
1-çalıştırırken mutlaka ayağınız debriyajda olsun
2-kontağı açar açmaz çalıştırın.
ben kontağı açar açmaz marşa bastığımda tık diye çalışıyo. kontağı açıp 3-4 saniye beklersem anında çalışmıyo, çalışması bazen 2-3 saniyeyi buluyor. yine de çalışmaz ise başka bi çözümüne bakalım.

teşekkürler bu dediklerinizi bu akşam denicem,sonucu bildiririm,diğer fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim tekrar teşekkürler.

Alıntı yapılan: metinmb407 - 18 Temmuz 2012, 11:43:20
Hararet müşiri bir diğer ihtimal  :tamamdir Bu arada linkini paylaştığınız konu bizimki ile alakalı değil. Yazılım güncellemesi diye bir olay yok :)

evet bu hararet müşirini çok sık yazmışlar internette,sizde söyleyince o parçayı değiştirip denemek gerekiyor,o verdiğim linkte yazılım güncellemesini değilde,hava sıcaklıklarının bir etkisi olabilirmi diye vermiştim,İzmir de araç bütüngün güneşin altında,teşekkürler