Satmalı Mıyım!!!

Başlatan emirdede, 18 Temmuz 2012, 08:44:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emirdede

Arkadaşlar 99 1.6 SR comfortline(sunrooflu) otomatik vites aracım var.Aracım 190 bin KM de ve çok şükür hiçbir problemi yok.Ancak sürekli şehir içinde kullandığımdan yakıtından çok şikayetçiyim.Danışmak istediğim konu şu:

*Araç 190 binde olduğundan LPG taktırmaya çekiniyorum,aslında çekinmeli miyim bunu sormak istiyorum.

*2. sorum bu aracı satıp,üzerine biraz eklesem de düşük KM li bir GOLF 5 alıp LPG taktırsam mı daha iyi olur işin içinden çıkamadım.

-----Gerçi üzerine ekleyecek çok param yok ama yine de düşünüyorum işte :)  -----

ilGhiNC

Bence aracınızı değiştirmek yerine LPG taktırın.biz araca 174 bindeyken taktırdık LPG yi.Hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür.Sonuçta Golf 5 aldığınız zaman da masraf edeceksiniz.Para kolay kazanılmıyor hepimiz biliyoruz.Aracınızdan memnunsanız sorun yok demektir.
CRAFTER TDI 163 ps

4GuardiaN

ilk olarak şunu söylemek istiyorum bütün golf 5 araçlara tüp takamassın fsı motor olduğu için tüp olmuyor olsa bile tam bi randıman alamassın onun için golf 5 alırsanız düz motorlusunu almanız lazım yani fsi olmayan benim aracım tüplü ve gayette memnunum tüp taktırmanızı tavsiye ederim aracı sattığınız zaman ise tüp olması size avantaj sağlamaktadır.)

emirdede

Aslında aklımdaki şey biraz daha yeni bişeler alıp,uzun süre değiştirmemek,GOLF 5 alırsamda tabi ki yine düz motor almak istiyorum.Ondan dolayı kafam karışık,sanki aracım heran büyük bir arıza çıkartacakmış hissine kapılıyorum,KM den dolayı.ALLAH KORUSUN  :melek:

nakres

lpg taktırmanızın  herhangibir sakıncası yok çekinilcek bir durumda yok ...

biraz para ekleme ile golf 5 alabileceğinizi düşünmüyorum..güzel düşük km golf 5 için 10000 civarı  vermeniz gerekir...ayretten fsı motorlarda lpg de %100 uyum sağlayıp sağlamadığını iyi araştırın ....102 hp 8v alacaksanız hem 102 hem otomatik çok az bulunuyor.

bunlara ek alacağınız aracta lpg sistemi yok ise simit depo takılması golf 5 leon a3 gibi araçlara yasaklandı.üzerinde olacaksa bir dahaki muyenede simit depo iptalide olasılıklar içinde...
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

emirdede

Bir yandan da düşünüyorum ortalıkta birsürü tofaş,renault, 90 öncesi golfler geziyor tüplü,onlara bişe olmuyorda benimkine mi olacak

metinmb407

Hocam taktır tüpü rahat rahat gez. Bu zamana kadar taktırmadığın hata.

emirdede

Şubatta aldım zaten,birazda kar amaçlı aldım aslında,taktıramadım daha.

ilGhiNC

Alıntı yapılan: nakres - 18 Temmuz 2012, 10:00:44
lpg taktırmanızın  herhangibir sakıncası yok çekinilcek bir durumda yok ...

biraz para ekleme ile golf 5 alabileceğinizi düşünmüyorum..güzel düşük km golf 5 için 10000 civarı  vermeniz gerekir...ayretten fsı motorlarda lpg de %100 uyum sağlayıp sağlamadığını iyi araştırın ....102 hp 8v alacaksanız hem 102 hem otomatik çok az bulunuyor.

bunlara ek alacağınız aracta lpg sistemi yok ise simit depo takılması golf 5 leon a3 gibi araçlara yasaklandı.üzerinde olacaksa bir dahaki muyenede simit depo iptalide olasılıklar içinde...
102 hp otomatik az bulunuyor demiş bir abimiz.bu konuda biraz haksız.piyasa 1.6 MPI 102 HP 6 ve 7 ileri vites DSG şanzımanlı araç kaynıyor.baya temizleri de mevcut.sahibinden.com da araştırırsanız yüzlercesini bulursunuz.ama benim gönlüm yine de masraf yapmamanızdan yanadır.masrafı sevmem :D
CRAFTER TDI 163 ps

Buhar

Üzerine ekleyeceğiniz pek para yoksa boşuna riske atmayın bence.Hoş şu aralar kredi oranları düşmüş deniyor ama sakın krediye bulaşmayın ben yandım siz yanmayın   ;)

emirdede

Kredilerden haberim var Ziraat te çalışıyorum zaten  :) ,ama insan doymuyor işte.gözü hep bir sonrakinde.Benimde düşüncem bu arabaya tüp taktıracam,çok bi eksekleri var onları tamamlayacam,nerden baksan 2 bin masraf.Böyle yapacağıma biraz daha ekleyip yenisini almak mı daha mantıklı olur onu düşünüyorum işte.Para biriktirmeye devam....

Buhar

İşte insanın gözü yüksekte olduğu için 2binden fazlası gerekiyo   :p
Ben de önceki arabam 170bindeki arabamı 2bn lik masrafından sattım 8binlik masrafa girdim  :t

emirdede

O zaman yolumuz aynı gibi görünüyor. ::)

Buhar

Tüpten çekiniyorsan hiç korkma derim.
Ben vala yeni aldığım arabama benzinle binemiyordum tüp taktırdım vay be dedim  :)