Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
arkadaslar golf 4 e bu jant nasıl olur nerden temın edebılırım ?

arkadaslar golf 4 e bu jant nasıl olur nerden temın edebılırım ?

Başlatan HALİT55, 14 Temmuz 2012, 22:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HALİT55

Merhaba arkadaslar golf 4 um uzerındekı jantları begenmıyorum 77886841 bu ılandakı jantlardan var benım ıstedıgım jant ıse resımdekı nerden bulabılırım arkadarlar aracında olan varsa ornek resım koyabılırmı sımdıden tesekkur ederım ıyı aksamlar

10LP976

istediğin jantın resmi yok yükleyememişsin sanrm kardeşm :-\

HALİT55

evet yukleyemedım ılanlarada bakıyorum o janttan yok resmı nasıl yukleyecem bılmıyorumda [/url][/img]

10LP976

sahibinden de bu janttan var kardeşim bulabilirsin 16 sı 17 si audi jantı normalde bu

HALİT55

bulurum ınsallah cok hosuma gıttı ya acaba aracımı etkılermı yakıtını ? yada gıdısını ;?

mcetin

benimde çok hoşuma gidiyo bunlar arada görüyorum boralarda mk4 lerde,bence  mk4 lere ençok yakışan jantlardan biri
Aşıksan vur saza,şoförsen baz gaza...

10LP976

Alıntı yapılan: HALİT55 - 17 Temmuz 2012, 22:14:55
bulurum ınsallah cok hosuma gıttı ya acaba aracımı etkılermı yakıtını ? yada gıdısını ;?
tabiki jant ve lastik ebatları değiştikçe yakıt ve çekiş kaybı yaşarsın ..

10LP976

Buyur kardeşim 17 inç sahibindendeki ilanı ilan no #93737428

PROshield

Şuan pıyasada bulunan bırcok jant orjınal jant agırlıklarının yaklasık 2 katı.Bu tür jant takmak ıstersenız tercıhınız orjınal olmalı eger kı hesaplı dusunuyorsanız 2.ele yonelın cunkı dierleri ile hem yakıt hemde konfor kaybını maksimuma taşımış olursunuz.Begendiginiz jant Audi S line jant olarak geçer