project 2!

Başlatan cabrio63, 07 Aralık 2007, 21:36:35

« önceki - sonraki »

cabrio63

göstergeler yerinde sabit...

panelleri ile birlikte göstergeler söküldü...

lcd ekranın ayağı monte edildi...

lcd ekran yerleştirildi...
devamı az sonra...  ;D

meytoo

Kolay gelsin .banada bu üstteki göstergelerden lazım bende yok nerden bulurum acaba ::)

cabrio63

hurdacı parçacı ve net te bulabilirsin ;)

escocem

aksesuarcılarda var o göstergeler yalnız çin işi çoğu özellikle müşürlerinin dandik olduğunu düşünerek aldığım takımı paketiyle bodruma koydum.görüntü olsun diye takılabilir ama kullanılması sakıncalı olabilir.VDO marka bulursan sorunsuz olur oda biraz özelliklede sıfırı imkansız gibi tr.de.

nizam

cem : abi ne bodrum o ya.... ;D

cihan : hayırlı olsun güle güle kullan...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

vw6n

M.F.Ö'nün şarkısı aklıma geliyor ister istemez "Bodrum Bodrum" :D

escocem

şimdi inip stoplara bakıcam o sırada elimdeki göstergeleride cekeyim bari.stopları hiç hatırlmıyorum açıkcası sıfırda olabilir tuz olmuşlarda olabilirler :)

meytoo

cem stop lar iyi olurdu, inşallah duruyodur :)

escocem

resimleri cektik biraz işim var ekliyeceğim.yalnız sol tarafında kırık varmış sanırım önceden ek yapmışlar bende üzüldüm açıkcası hellanın stoplarıymış ayrıca.

escocem

bodrumun halini merak eden arkadaşlar için video cektim isteyen varsa msn'den yolliyim izlesinler  :)

warlock

O bodrumu çekme ve herkeze söleme heleki adresini hiç söleme...  Bigün bi kalkmışın Bodrumun bile yok ona göre cem :D

Firestarter

Bu sol stoplar neden hep kırılır, anlamış değilim. Özellikle de sol köşe tarafı. ???  :)

mcsahan

ibo, senle gittiğimizde kadıköydeki parçacıda yokmuydu uzun stoplar?

Firestarter

Evet vardı. Bak iyi hatırlattın valla. Düşünenler varsa oradan alabilirler.