Yol bilgisayarında HECKKLAPPE OFFEN uyarısı

Başlatan Nuri_Kapucu, 23 Haziran 2012, 13:57:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nuri_Kapucu

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

2 ay önce 2004 model golf 4 pacific aldım ve foruma yeni katıldım..

Bugün arabayla gelirken birden Heckklappe Offen uyarısı göründü yol bilgisayarında ve açık kapı uyarısı sürekli yanıyor.

Sorun nedir acaba? Bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

Şimdiden teşekkür ederim..

caner4

Heckklappe Offen bagaj uyarısı benim bildiğim. yine de kontrol ettirin can sıkıcı bir şey :)
This is the best one until we make a better one.......

Nuri_Kapucu

caner4 cevabınız için teşekkürler... evet biraz araştırdım bagaj kapağı açık uyarısı anlamına geliyormuş..benim kafamı karıştıran hareket halindeyken aniden bu uyarıyı vermesi oldu..çünkü ben genelde arabaya binerken sadece şoför tarafını açıyorum kumandadan bagajı hiç açmadığım halde bu uyarıyı verdi...bi baktıracağız artık..

caner4

Nuri_Kapucu

Az önce arabayla bi yere gidip geldim ve o uyarıyı vermedi :)arabaya binmeden bagajı açıp kapattım acaba temassızlık vardı da ondan mı yapıyordu... öğlen gelirken halbuki sürekli yanıyordu...

caner4

belki bi soket falan çıkmıştır yerinden..

golge

bagaj kilidi tamir edicelecek ya da değişecek.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Nuri_Kapucu

Alıntı yapılan: golge - 26 Haziran 2012, 17:53:07
bagaj kilidi tamir edicelecek ya da değişecek.

O uyarıyı bi daha vermedi yalnız tekrar vermeyeceği anlamına da gelmez tabi..acaba bagaj kilidini değiştirmek ne kadara malolur?

10LP976

Aynı sorun yaklaşık 2-3 gün kadar bendede olmuştu .. Yağışlı havadan yada tazikten olabiliceğini düşünüyordum neyseki 2-3 gün snra düzeldi.. o günden yana nerdeyse 6-7 ay geçti hala sorun yok.. Yani kilidini değiştirmeye fln gerek yok biraz bekle düzelmesi lazım

bennecyim

su girmiştir pas sökücü sıkın bişi olmaz.

seearee

aynı sorun arada bir bendede oluyor su ile alakalı olabilir çok nadirde olsa bagaj kapalıyken bile yolda giderken yapıyor baznde uyarı olmuyor panelde ışık yakıyor ama sıkıntı yapmıyor çok.