Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mk2 (port günceli) - Sayfa 5

Mk2 (port günceli)

Başlatan teyyomk2, 09 Haziran 2012, 14:39:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teyyomk2

Bugün bişeyle çekelim dedik.

Tayyar GürmaN

GTİ MEHMET

teyyomk2

Tayyar GürmaN

mk2_20v

Maşallah.. on numara. bi nazarlık takın bi kenarına  ;)

nizam

cumartesi tokatköyde güntekinin dükkanın orada duruyordu araba birşeyler yaptınız heralde
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

teyyomk2

Yo cumartesi orda değildim nizam abi  şimdi cumartesi naptımıda hatırlayamıyorum ama orda güntekini falanda tanımıyorum :) beykozda bitane daha var 16 plakalı beyaz tek kapı onla karıştırıyo olabilirmisin?
Tayyar GürmaN

teyyomk2

aracın arka kanberi babmla düzelttik arka bilyeleri değiştirdik yapılanlar şimdilik bunlar. Ama farlarıda değiştirmek istiyorum farın üstünde film var ama sökünce içindeki silikon belli oluyo silikon çekmişler galiba angel var yapıştırma farın içi kötü olduğundan sökmüyorum ama böyede hoşuma gitmiyor + lı far almayı düşünüyorum.
Tayyar GürmaN

teyyomk2

cila yaptım biraz cici olsun diye  :)

Tayyar GürmaN

goffo

panik

far stop sinyal clear olursa süper olacak benden söylemesi, güzel ama yine de... :tamamdir

GTİ MEHMET

lostys

nizam

Alıntı yapılan: teyyomk2 - 10 Temmuz 2012, 11:58:49
Yo cumartesi orda değildim nizam abi  şimdi cumartesi naptımıda hatırlayamıyorum ama orda güntekini falanda tanımıyorum :) beykozda bitane daha var 16 plakalı beyaz tek kapı onla karıştırıyo olabilirmisin?

bir tane daha var değil mi bundan demek karıstırdım beykozun neresindesin sen
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

teyyomk2

Ben konakların ordayım beykoz konaklarının. O araç cubukluda birinde diye biliyorum 1.3 benzinli tek kapı falan 16 plakalı :) herkese teşekkürler far konusunda eksiğiz biraz :)
Tayyar GürmaN