yol bilgisayarı

Başlatan ertan yıldız, 08 Temmuz 2012, 18:20:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertan yıldız

arkadaşlar benim yol bilgisayarı 3-4 gündür sapıttı aracı ilk çalıştırdğımda yakıt değerleri 15- 20 lt gösteriyo yola çıktığımda ise 9-9,5 lt gösteriyor buraya herşey normal ama ayağımı gazdan çekince 0 lt gösteriyo boşa alınca 1-1,5 lt gösteriyo tekrar hafif gaza basınca 9-10 lt arası geziyo sizin araçlardada durum aynımı daha önce böyle olmuyodu bi anormallik var ama çözemedim bilgisi olan varsa paylaşısa sevinirim

escala

araç ilk çalıştığında her araçta olduğu gibi yol bilgisayarında tüketim yüksek olacak, yol aldıkça motor ısındığından ortalama aşağı düşecek, ayağınızı gazdan çektiğinizde cut-off nedeni ile anlık yakaıt 0 olacak, boşa aldığınızda ise araç rölantide çalışacağından anlık yakıt 1 civarı olacaktır.

herşey gayet normalmiş daha önce nasıldı bende onu merak ettim?!

bermuda24

normal gözüküyor bendede aynı

ertan yıldız

daha önce diyelimki yakıt değerleri ortalama 9lt ayğımı gazdan çektiğimde yine 9 lt idi ama şimdi hiç gaza basmassam 0 lt

bennecyim

siz ortalama yakıt değeri ekranından anlık yakıt tüketimi ekranına geçmiş görünüyorsunuz. silecek kolundaki alttaki düğmeye basın.

ertan yıldız

yahu anlamamazlık ne zormuş ya kontrol edicem tşk edrm

OffLineR

Alıntı yapılan: bennecyim - 10 Temmuz 2012, 10:36:44
siz ortalama yakıt değeri ekranından anlık yakıt tüketimi ekranına geçmiş görünüyorsunuz. silecek kolundaki alttaki düğmeye basın.

Budur.  :tamamdir
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)