Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI - Sayfa 39

Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI

Başlatan cnr_mk1, 27 Ocak 2012, 23:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: serhaty - 21 Haziran 2012, 10:23:05
Aşağıdaki link'in 1. sayfasındaki jant kapakları seninkine uygun mu bir bak istersen, site ile daha önce yazışmıştım TR'e gönderiyor.
http://shop.strato.de/epages/15511620.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=7453403

ilgin için saolasın.bi yerden haber bekliyorum eğer ki olumsuz olursa bu site ile irtibata geçerim.

cnr_mk1

bi fırsat bulmuşken buakşam yıkanıp temizlendik e biraz da foto çektik...yorumları eksik etmeyelim iyi kötü yorumlara ihtiyacımız var...

MeTHea35

maşallah caner allah kaza bela vermesin kardeşim
ama karlık diye bagırıyor vallahi ben değil araba soyletti kardeşim  >:D

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 22 Haziran 2012, 03:18:56

benim kulağıma da kaş istediğini fısıldadı araba. elçiye zeval olmaz.  :p
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 22 Haziran 2012, 03:18:56
eyvallah mete saolasın.dediğin gibi biraz eksikleri var ama suanlık orjinallik duygularım kabardı bide maddiyat ön planda o yüzden suanlık bişey yapamıyorum  :(

cnr_mk1

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 22 Haziran 2012, 06:37:49
benim kulağıma da kaş istediğini fısıldadı araba. elçiye zeval olmaz.  :p
sen de haklısın tolga abi.kaş,karlık,logosuz panjur,angel far gibi biraz eksikleri var ama ilerde inş abi.suanlık orjinallik düşkünlüğüm var nedense  :)

cnr_mk1

Aracım Satılıktır.Kafamda şuan başka bi araç,başka bir macera var.  :) Hakkımızda Hayırlısı Olsun...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-1991-vw-golf-1-6-gl-92631205/detay/

ilker mk2

aa hayırdır insallah caner abim bi terslik yok inşallah?

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 05 Temmuz 2012, 02:05:20
aa hayırdır insallah caner abim bi terslik yok inşallah?
hayır ilker hayır...farklı bi vw niyetim var inş onu almayı planlıyorum.hayırlısıysa eğer.  :)

cnr_mk1

inş ilkerim bakalım bugün yarın yolcu gibi görünüyor. biraz değişiklik yapıcam bukez  :)

cnr_mk1

Bugün öntakımda değişmesi gereken malzemeleri aldım. Sağ - Sol Rotbaşları ve ön salıncakların ön arka burçları.yarın inşallah onlar değişecek ve rot ayarı yaptırıcam.

[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/4335/20120713155333.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

cnr_mk1

bugün gereken hersey yapıldı öntakım parçalarımız değişti,rot ayarı yapıldı ve sağ sağlim eve geldik  :)