Port Bagaj ?

Başlatan tuningTR, 17 Mart 2011, 21:09:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheker_

bu port bagajın sahıbının numarasını bulamadım tanıyan varmı alıcam bu port bagajı ...

omertek

O bende kardeşim  :)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Alone Wolf

HAYAT TESBİH GİBİDİR,YA ÇEKERSİN YA SALLARSIN..:)

pds_jok

golf 1 2 uyumlu olan port bagaj çitaları şahin kartal doğan gibi arabalara takılan üniversal çitalar uyumludur onun üzerine o sepeti de aksarayda bulabiLirsiniz maliyeti size 60-80 arası deişicektir öndeki pleksi THULE yazan cam görünümlü şeyi de herhangi bi tabelacıya gidin led tabela yapımında kullandıkları malzemeyi kestirin etiketinide cıkarttırın devam :D

oldboy

Arkadaşlar bu port bagaj işini ben de düşündüm ama ustam yüksek hızda ses, uğultu yapar dedi. Ne dersiniz tecrübe eden var mı? Bu ve ya benzeri handikapları neler olabilir? (not: Benim arabanın sesi bana yeter)

omertek

Aynen biraz ötme yapıyor ama o bahsettiğin yüksek hızda ve yüksek devirde  doğal dizel sesinin içinde onu ne kadar seçebilirsin orası tartışılır  ;D seslere karşı duyarlıysan biraz duyarsın diyelim.
1993 RENO TOROS
1980 VW  MK1 GOLF LD

oldboy

Alıntı yapılan: omertek - 05 Nisan 2012, 17:06:08
Aynen biraz ötme yapıyor ama o bahsettiğin yüksek hızda ve yüksek devirde  doğal dizel sesinin içinde onu ne kadar seçebilirsin orası tartışılır  ;D seslere karşı duyarlıysan biraz duyarsın diyelim.
Kesinlikle anladım:)

CoX_BoY

arkadas elinde port bagaj olan var mi agustos da lazim suan icin kullanimlik odunc verecek yada satilik uygun fiyat a

omertek

Haberleşelim kullanman için verebilirim  ;)
1993 RENO TOROS
1980 VW  MK1 GOLF LD

CoX_BoY

Alıntı yapılan: omertek - 05 Temmuz 2012, 07:44:56
abi face tende yazdım sana haberleşelim tl numarası verirsen bide sen nerdeydin abi

burak.akın

Alıntı yapılan: omertek - 05 Nisan 2012, 17:06:08

ahahaha :D:D dizelse seste sıkıntı yok

CoX_BoY

Alıntı yapılan: omertek - 05 Temmuz 2012, 07:44:56
abi uyguna ürünü buldum aldım burak akın'a ve sana yardımlarınız için cok teşekkur ediyorum artık benim de port bağajım var :D

TEYOLOGY

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan. :)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

omertek

1993 RENO TOROS
1980 VW  MK1 GOLF LD