Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk1 ciler buluşması olsunmu??? - Sayfa 4

mk1 ciler buluşması olsunmu???

Başlatan mk1afu56, 20 Haziran 2012, 14:18:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blackbird

Ramazan ayına girmeden buluşma olurmu yoksa direk iftar buluşmasına dönecek gibi :)

escocem

uygaraga

35 mjt 99   plakalı   beyaz mk1   tanıyan varmı  .........?    dun akşam poloyla yetişemedim ben böyle bi hızlı gıden mk1 görmedim  :-))))

arda_86xxx

Alıntı yapılan: uygaraga - 30 Haziran 2012, 11:26:28
35 mjt 99   plakalı   beyaz mk1   tanıyan varmı  .........?    dun akşam poloyla yetişemedim ben böyle bi hızlı gıden mk1 görmedim  :-))))
;D ;D ;D ;D ;D

uygaraga

adam benı tokatladı yaaaa resmen canına susamış gıbı gıdıyodu 

arda_86xxx

mk1 böyledir napacağı belli olmaz :)
Alıntı yapılan: uygaraga - 01 Temmuz 2012, 14:38:56
adam benı tokatladı yaaaa resmen canına susamış gıbı gıdıyodu 

uygaraga

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 01 Temmuz 2012, 15:08:03
mk1 böyledir napacağı belli olmaz :)

emrah hakkaten hızlıydı yaaaa hadı gidişine eyuvallah ettim bende basardım peşinede bide durması var o model aracın frenlerine nasıl güveniyo bakımlı demekki

burak.akın

plaka plaka yazsak kaç araba gelicekkk florya sosyal tesisler uygunmudur kimse bi fikir atmamış ortaya ben söylim bari... :)

arda_86xxx

abi çok güzel bir atasözü vardır

bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye adam demekki herşeyi güzelce yapıyorki güveniyor aracına..
Alıntı yapılan: uygaraga - 03 Temmuz 2012, 16:11:22

emrah hakkaten hızlıydı yaaaa hadı gidişine eyuvallah ettim bende basardım peşinede bide durması var o model aracın frenlerine nasıl güveniyo bakımlı demekki

mk1afu56

Alıntı yapılan: burak.akın - 04 Temmuz 2012, 02:33:02
plaka plaka yazsak kaç araba gelicekkk florya sosyal tesisler uygunmudur kimse bi fikir atmamış ortaya ben söylim bari... :)

15 mayıs pazar günü öglen (saati netleştirirz)
yer: İB.B. FLORYA SOSYAL TESİSLERİ           katılımı görelim   (fikir ve görüşlerinizi bildirin)

burak.akın

mk1afu56

Alıntı yapılan: burak.akın - 04 Temmuz 2012, 19:46:22
MAYIS DEERKEN  >:D

hahhahaaa  ka fa 1500:)
düzeltiyorum 

15 Temmuz  pazar günü öglen (saati netleştirirz)
yer: İB.B. FLORYA SOSYAL TESİSLERİ           katılımı görelim   (fikir ve görüşlerinizi bildirin)