92 MODELE UYACAK 3.5 CM SPOR YAY ARANIYOR ACİL

Başlatan golfmk1, 10 Haziran 2012, 10:43:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfmk1

ARKADAŞLAR ACİL TARAFINDAN 3 TE OLUR 3.5 CM DE OLUR SPOR YAY ARIYORUM ELINDE OLAN ULASIRSA COK SEVINIRIM GOLF 3 92 MODEL

talos

http://www.yenicarsim.com/vw-golf-3-iii-91-94-eibach-spor-helezon-yay-3cm/spor-yay/id/414788/
biraz araştırırsan daha uygun fiyatada bulabilirsin ben yarın benim mal aldığım arkadaşa sorarım...

htmetin

92 model veya 97 model arasında fark mı var?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

talos

yok o model aralığındaki araçlara komple oluyor...

5ani5 mk2

Exclusive Garage

brkdmr38

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 13 Haziran 2012, 21:24:23
5 var apex  takk sürünsün araç :)

Kayseride nerden ne çıkacağı belli olmaz Fatih abi
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 13 Haziran 2012, 21:37:38

Kayseride nerden ne çıkacağı belli olmaz Fatih abi

valla istanbuldada ölee diyeblirimm bogaz köprüsünde bile çukur var o kadadra yani dikkat eetceksiniz :=)))

Exclusive Garage

golfmk1

arkadaşlar bu 230 olan nasıldır iş görürmü acaba ne dersin alayımmı yaa

talos

hangi 230 olan benim verdiğim linktekilermi ben taktırdım apex lerimi konfor iyi gerçi benimkiler çok aşşağı oturmadı ama tam istediğim gibi oldu ...........

golfmk1

evet apex ler abi havale ile 231 tl diyorlar yere yakınlıgı konforu nasıl oluyor ufak tefek cukurdu engeldi bu tarz yerlerde çok vurma yaparmı...?

talos

o biraz amortisörlerinin kalitesine ve yapısınada bağlı ben neredeyse 1 haftadır kullanıyorum ama ben amortisör +yay aldım amortisörleri çok güzel ilk taktığımızda önler yere baya bi yaklaştı bendede 15 jant vardı konfor hissedilir derecede düştü onlarda önleri söküp bir değişik versiyonu taktılar arabam 4 cm yere yaklaştı ve konfor hissedilir derecede arttı kısacası 27 yaşındaki arabadan tık gelmiyo ama tekrar hatırlatayım amortisör +yay set aldım ben ...

talos

bizde birde honda civic var ona fk almıştık kıyas yaparsak apex fk dan daha güzel ...

golfmk1

tşk ederim benim amortisörler sıfır takıldı değişime gerek varmı ki şimdi helezon için... boge gazlı takıldı dört tane