×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Otomobil Kazaları - Sayfa 4
 

Otomobil Kazaları

Başlatan volksport, 12 Haziran 2007, 10:22:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

®oyal

#42
Trafikte ayrıcalıklı dönem sona eriyor
05 Aralık 2007 Çarşamba
Trafikte bugünden itibaren yeni bir dönem başlıyor. Trafik sorununa çözüm amacıyla hazırlanan eylem planına göre trafikte etkili denetim yapılacak.
Kurallara uymayan kişinin görev ve unvanı ne olura olsun ayrıcalık tanınmayacak. Trafik polisi ve radar sayısı iki katına çıkarılacak. Kestikleri cezalarda yüzde 28 oranında azalma görülen fahri trafik müfettişleri de uyarılacak.
Trafikteki dokunulmazlıkları kaldıracak acil eylem planında fahri trafik müfettişlerinin daha etkin görev yapması öngörülüyor. Yönetmeliğe göre fahri müfettişlere haftada en az bir kez ceza ihbar tutanağı yazma zorunluluğu getiriliyor. Acil eylem planına göre trafikte kurallara uymayan tüm sürücülere unvanı ve görevine bakılmaksızın ceza kesilecek. Şehirlerarası yollarda her 40 kilometrede kameralı radar denetimleri yapılacak. Trafikte etkili denetimler yapılması için polis ve ekip sayısının da artırılması öngörülüyor. 2008'de trafik tescil bürolarındaki personel sayısı düşürülecek. Tescil birimlerinde görev yapan 2 bin polis denetim şubelerine kaydırılacak. Trafiğin tıkanmasına yol açan küçük çaplı maddi hasarlı kazalara artık trafik ekipleri bakmayacak. Hafif hasarlı kazalarda sürücüler, kendi aralarında anlaşırsa tutanak tutup sigorta poliçesi değişimi yapacak.

Kaynak:Zaman

Firestarter

Alıntı yapılan: wow - 07 Aralık 2007, 12:28:11
1 nisan 2008 den itibaren maddi hasarlı trafik kazalarında polis beklenmiyecek,sigorta şirketlerinin sigorta ile bereber vereceği evrak ile tutanak düzenlenip, sigorta şirketleri işlemleri takip edilecek.

Bu sayede trafik tıkanıklığının önüne geçilebiir.  :tamamdir

car wolf

bu gün rahatsızlandım ve hastaneye gittim orda sırada beklerken  hastalar geliyordu sebep trafik kazası 2 tane ferrari kurt köyde yarışırken teki ticari taksiye vurmuş ve arkadan gelen toparlıyamamış tekrar dan taksiye vurmuşlar taksi bariyerleri kırıp geçmiş ve 6 tane takla atmış. :'( :-[ ama o şahıslara ŞRFZ :bekleriz: bişey olmamış kaçıp gitmişler.Benim burda demek istediğim BÖYLE ŞEYLER YAPMAYALIM KENDİMİZİ DÜŞÜNMÜYORSAK BAŞKALARININ CANINI DÜŞÜNELİM :tamamdir
My Cars Audi & Vw Germany Style

volksport

  Adana'dan İskenderun'a giden 43005 sefer sayılı yük treni Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, hemzemin geçitte minübüsü parçaladı. Kazadan geriye bu "inanılmaz" kareler kaldı.

Tarih : --- --- ---

Fotoğraflar:












nizam

suç kimin ? onu sormak lazım sinyalizasyon hatası mı yoksa şöförün mü ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)