Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Hararet aradabir 110 C çıkıyor

Hararet aradabir 110 C çıkıyor

Başlatan klimac, 22 Haziran 2012, 08:24:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

klimac

Merhaba Arkadaşlar.99 oto.polom harareti arada bir 100-110 C çıkıyor.yine hararet yükseldiğinde özellikle indim baktım,fanın çalışmadığını gördüm.Bunun üzerine termostat ve hararet müşürünü değiştirdiler.Ama sorunum aynı şekilde devam ediyor.Hiçbir düzelme olmadı.Ne yapmamı tavsiye edersiniz.

dj_burak

Geçmiş olsun forumda aratma yapmadan konu açmamanızı tavsiye ederim

hadesksk

klimac

Araçta baya bir kurcalanmış.Kesin çözümü nasıl buldunuz,paylaşmanızı rica ederim

klimac

Alıntı yapılan: hadesksk - 22 Haziran 2012, 09:40:30
Aha aynı sorun ben konu açmıştım. İncelemeni tavsiye ederim.

Araçta baya bir kurcalanmış.Kesin çözümü nasıl buldunuz,paylaşmanızı rica ederim

hadesksk

Alıntı yapılan: klimac - 22 Haziran 2012, 10:42:41

Radyatör temizliği kesin çözüm ama fanın çalımıyorsa fanıda değiştirmen lazım müşürleri zaten değiştirmişin. Başka bir sorun çıkacağını sanmıyorum

klimac

Radyatör Fanının düzenli çalışmadığı(araya giren pislikten ve eskimeden kaynaklı temas problemi) tespit edildi.Fan tamir ettirilip yerine takıldı.Problem düzeldi.Lakin Uzun soluklu yokuşlarda hararetin 100 C sınırına dayandığını görüyorum.düz yola gelince hemen 90 C düşüyor.Normalmidir,yoksa radyatörüde kimyasal temizliğe tabi tutmakmı gerekir.Tecrübelerinizi paylaşmanız dileğiyle

hadesksk

Alıntı yapılan: klimac - 26 Haziran 2012, 14:16:52
Radyatör Fanının düzenli çalışmadığı(araya giren pislikten ve eskimeden kaynaklı temas problemi) tespit edildi.Fan tamir ettirilip yerine takıldı.Problem düzeldi.Lakin Uzun soluklu yokuşlarda hararetin 100 C sınırına dayandığını görüyorum.düz yola gelince hemen 90 C düşüyor.Normalmidir,yoksa radyatörüde kimyasal temizliğe tabi tutmakmı gerekir.Tecrübelerinizi paylaşmanız dileğiyle

Radyatörü şişletmen gerek 40 - 50 TL civarında bi ücreti var fanı değiştirseydin güzel olurdu diye düşünüyorum. Birde motor sıcakken kliman varmı bilmiyorum klimanı aç fanın yüksek devirde çalışıp çalışmadığını kontrol et .