Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kalorifer Peteği - Sayfa 2

Kalorifer Peteği

Başlatan blackboyss, 22 Mayıs 2012, 19:50:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

Ben yine de uyarayım bilmeyenler muhakkak çıkar :)

blackboyss

Alıntı yapılan: metinmb407 - 12 Haziran 2012, 23:07:43
Ben yine de uyarayım bilmeyenler muhakkak çıkar :)
haklısınn  :tamamdir

Sinancetintas

ben hava filtresini degiştirmem gerekiyor.. ama siz bu kadar iş yapmışsınız tecrubenizden faydalanmak isterim ne dersiniz hava filtresini üzerindeki standart filtreylemi yoksa aksesuarçılarda falan satılan spor filtrelerle falan filan mı degiştireyim.. benim en büyük sıkıntım bogaz kelebegi onu temizlemek istiyorum bunu deneyen var mı??
Das Auto..

blackboyss

bogaz kelebegi basit ama komple sökmeden temizleyebilirsin tabi ön taraf olarak bahsediyorum diğer türlü sana sorun çıkartabilir kelepçeyı çıkardıktan sonra sprey ile temizleniyor. hava filitre olayina biraz sıcak bakmıyorum ben orjinali bozmuyorum ama gözüm düşmüyor degil.
Bu arada halen işler yüzünden aracımla ilgilenemiyorum  :-[

Sinancetintas

Ben onun temizligini youtube'de falan yabancı videolar dahil aradım ama adaptasyon yapılması gerekiyor mu.. onu yapamayacagım için en iyisi servis yine kaldı.. :S
Das Auto..

İrfan ÖZDEMİR

burda okumustum ben o kablosunu cıkartmadan yerinden söküp temizleyip takınca adaptasyona gerek kalmıyormus... yinede bi kontrol edilmeli...

metinmb407

Alıntı yapılan: İrfan ÖZDEMİR - 22 Haziran 2012, 00:37:39
burda okumustum ben o kablosunu cıkartmadan yerinden söküp temizleyip takınca adaptasyona gerek kalmıyormus... yinede bi kontrol edilmeli...

Emin olmayın :) Ya adaptasyon isterse :)

blackboyss

ben söküm temizledim bişi istemedi isterse kendim kablom var :D :D