Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Çok Acil Mk1 Ön Panjur ve Far Çerçevesi

Çok Acil Mk1 Ön Panjur ve Far Çerçevesi

Başlatan tgycngz, 20 Haziran 2012, 15:05:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tgycngz

Merhaba arkadaşlar çok acil ;
Ön Panjur
Far Çerçevesi
Farlar

Makul fiyat olursa çok makbule geçer zira öğrenciyim(:
Sadakat ile başlayan herşey birgün ihanet ile bitecetir.

tgycngz

Mesajlara neden bilmiyorum ama cevap yazamıyorum burdan yazışırsak çok makbule geçer...

alpers3

sıfırı var hepsının elımde yenı olarak dusunursen yardımcı olabılrım

tgycngz

Sıfır değilde daha çok makul bi fiyat olması önemli benim için(:

Mk1GTI

25 TL far çerçevelerin tanesi 65 TL panjur. Far takımıda 40-50Tl sıfır zaten 2. eline aynı rakamları hatta daha fazla çeken yerler var onun için üzme kendini fazla bence.. Önemli parçlar panjur aksamı o yüzden kimsede hediye etmez yada su parasına satmaz..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

tgycngz

25 tl mi ? çalışıyorum İstanbulda far çerçevelerinin tanesine 15 lira yazıyolar ama bana arkalarıyla beraber lazım kimseyede bana parça hediye et demedim zaten(: ama bahsettiğin fiyatlarda fazla orjinal olması önemli değil yan sanayide olabilir 2. elde olabilir(: para sıkıntım var ve makul bi fiyata acilen temin etmem gerekiyo çünkü boyatıcağım parçalar arasında ...

CoX_BoY

tgycngz

tgycngz