Bir kardeşiniz daha oldu.

Başlatan Hayat, 01 Haziran 2012, 17:00:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

clark mk1

Alıntı yapılan: Hayat - 15 Haziran 2012, 10:35:26
Alıntı yapılan: apalil - 15 Haziran 2012, 10:03:06
selam hos geldin kucukcekmece de buyuk bir potansiyel var sanırım bende kucukcekmecedeyim bence bir gun gorusmemiz gerekli cunku hic bir birimize denk gelemiyoruz :)
[/quote
Benim çekmece yollarında gördüğüm 8-10 araç rahat var + sayfada olanlarla birlikte sayı hatırı sayılır rakama ulaşıyor....sayfada yeni olduğumdan ilerki zamanlarda nasip olursa görüşeceğiz.... :tamamdir

clark mk1

evet bencede bi ara toplanalım :D

Hayat

brkdmr38

Hayatla Deniz Keyfi...
Aklıma bişi takıldı tamponun ön sağ kulağı nerde ???
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Hayat

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 19 Haziran 2012, 10:19:09
Hayatla Deniz Keyfi...
Aklıma bişi takıldı tamponun ön sağ kulağı nerde ???

:bekleriz:Manzara diyorum ,araba diyorum,hava ,göl diyorum, sense aracın kulağını soruyorsun dostum oldumu şimdi  :) Bilmiyormusun biz eski kulağı kesiklerdeniz........ :) ben aldığımda kırıktı, parça içinde komple tamponu değiştirme gereği duymadım.

brkdmr38

Eski kulağı kesikler süper böyle devam :D :D :D :D
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Hayat

Arabam için hayalimmmmm..... :-\

Hayat

TEYOLOGY

Maaşallah Allah nazardan saklasın. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

eğer çok çamurlu yollarda kullanmıyorsan, işlev anlamında sana gerçekten çok lazım değilse tozlukları çıkartsan iyi olur bence.

gerçekten çok güzel. gayet temiz duruyor aracın. Allah var çok beğendim. 41 kere Maaşallah.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

emrah_akkas

İnşallah rabbim gönlüne göre verir.
Güzelmiş hayalındeki araç bende  hafta sonları binmek için golf 1 bakayım diyorum böyle araclar görünce daha çok iştahım kabarıyor... :sevgi:

Hayat

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 19 Haziran 2012, 16:33:19
Maaşallah Allah nazardan saklasın. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

eğer çok çamurlu yollarda kullanmıyorsan, işlev anlamında sana gerçekten çok lazım değilse tozlukları çıkartsan iyi olur bence.

gerçekten çok güzel. gayet temiz duruyor aracın. Allah var çok beğendim. 41 kere Maaşallah

::) Teşekkür ederim.Bisiklet çamurluğu gibi duruyor farkındayım.aracı aldığımda üzerindeydi hiç dokunmadım.sonradan sökeyim dedim ..onu ilk gün gördüğümde üzerinde o elbise vardı misali ..... :sevgi:

Hayat

Alıntı yapılan: emrah_akkas - 19 Haziran 2012, 16:34:40
İnşallah rabbim gönlüne göre verir.
Güzelmiş hayalındeki araç bende  hafta sonları binmek için golf 1 bakayım diyorum böyle araclar görünce daha çok iştahım kabarıyor... :sevgi:

Hayat

Seninde gönlüne göre verir inşallah... :tamamdir

mk1afu56

s.a bulusma lıstesınde ısmın varmı bn mı goremedım?