Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
17 Haziran 2012 İZMİR BULUŞMASI.. - Sayfa 4

17 Haziran 2012 İZMİR BULUŞMASI..

Başlatan MeTHea35, 24 Mayıs 2012, 00:26:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bermuda24

Alıntı yapılan: servet_volt - 17 Haziran 2012, 01:37:42
saat hala bellı degıl galıba. Ben gelırım herturlu ama kımseden ses yok.

katılımı arttırmak bişeyler yapmak lazım

servet_volt

forumdaydım bıraz once. Kımsecıkler yoktu eve donuyorum.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

servet_volt

forumdaydım bıraz once. Kımsecıkler yoktu eve donuyorum.

cüneyt

allahın kulu yoktu birdahaki organizyazyonu adamakıllı biri yapsın bende 12:00 - 13:00 arası ordaydım

servet_volt

Alıntı yapılan: cüneyt - 17 Haziran 2012, 19:07:48
allahın kulu yoktu birdahaki organizyazyonu adamakıllı biri yapsın bende 12:00 - 13:00 arası ordaydım
cuneyt abı tanıdın mı benı?

talos

gittim 2 tur attım karnımı doyurdum çıktım kimse yok ....... >:( >:( >:( >:(

MeTHea35

toplu arac bir tane göremedim saat 2 suları  :-[

servet_volt

mete konuyu acan sensın ama ısı takıp etmeyen gene sensın.
Herkes saat kacta bulusulcak dedı saat werdıgın yok. Saat 2 de gıttım dıyon ama bı konuya gırıpte su saatte bulusulcak dıyemıyosun. Bende 4 gıbı gıttım aksam serınlıgı dıye en az 3 tur attım forumun ıcınde guwenlıkler pesıme takılcaktı artık sonra karnımı doyurdum gezdım dolasttım gerı ewe geldım.

MeTHea35

Alıntı yapılan: servet_volt - 18 Haziran 2012, 21:42:34
mete konuyu acan sensın ama ısı takıp etmeyen gene sensın.
Herkes saat kacta bulusulcak dedı saat werdıgın yok. Saat 2 de gıttım dıyon ama bı konuya gırıpte su saatte bulusulcak dıyemıyosun. Bende 4 gıbı gıttım aksam serınlıgı dıye en az 3 tur attım forumun ıcınde guwenlıkler pesıme takılcaktı artık sonra karnımı doyurdum gezdım dolasttım gerı ewe geldım.
tamam da bilader 1 haftadır foruma girmedim etmedim üniversite sınavından cıkıp direk gittim o kadar istekliyiz falan ama kimse neden demedi bu saat te surda olalım edelim konuyu acmamın ne onemi var sonucta hepimiz forum uyesiyiz gecen yıl yaptıgımız bulusmaya saat 1-2 suları gittiğimizde 17 aracımız vardı demekki o zamanki arkadaslarımız gelmiş aramızda bi birlik oluşmuş toplamda 3 kişi ayrı saatlerde gidiyoruz haliyle kimse birbirini bulamıyor sonra suclu ben mi oluyorum 1 haftadır foruma vs girmedim sınavım oldugu için.Ben bir şeylerin duzgun olmasını emın ol ki senden daha fazla istemişimdir.

BERKİN METİN

Bende saat 2 gibi ordaydım meteyle karşılaştık tam çıkarken sonra biraz turladık kaçtım

MeTHea35

1 hafta foruma giremedik konu karıştı aga saat yazamadım edemedim sınavdan cıktıgım gibi gittim foruma 1 saat kadar bir surede otoparkta takıldım  :-\

talos

e madem sınav vardı keşke 1 hafta sonra buluşsaydık cumartesi gecesi buluşuyomuyuz ne oldu diye yazdık kimse yoktu ortalıkta iyice mutabık olmadan olmaz bunlar gerekirse telefon numaraları alınıp herlkesi arayacaktık neyse gittik geldik :))