19D80 MK1 wolfsburg EDİTİON

Başlatan tayfun_09, 09 Mayıs 2012, 18:05:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zamazingo

Hocam bir şey sorabilirmiyim? Sac jantları nasıl uydurdunuz.Bu tarz sade ve ince yanaklı sac jantlara bayılıyorum.Opel jantı gibi durdu bir an gözümde.:)

arda_86xxx

tayfun_09

Alıntı yapılan: zamazingo - 11 Mayıs 2012, 12:11:36
Hocam bir şey sorabilirmiyim? Sac jantları nasıl uydurdunuz.Bu tarz sade ve ince yanaklı sac jantlara bayılıyorum.Opel jantı gibi durdu bir an gözümde.:)
[/quote
jantlar 15 inç megane 2nin orj sac jantları göbeğindeki kapaklarda eski model opel bi aracın göbek plastikleri opel sac jantları hemen hemen gmrüntü itibariyle aynı zaten  ;)

mk2_20v

kısa stop a plastik tampon olmamış  :(
nikelaj tampon ve kalın liple eminim çok daha güzel olacaktır..
MAŞALLAH ...

cabrio63

maşallah sadece aynaları orjinal yerine taksan daha iyi olur  :tamamdir

suskun

H.G WORKS

tayfun_09

aracı benden önceki sahibi topladığı için tampon ve aynaların yeri benim fikrim değildi ama dedikleirniz yapılsa elbette daha güzel durur ayrıca o nikelaj kısa tip tamponlar türkiyede bulunmuyor diye biliyorum teşekkürler.

BERKİN METİN

Maşallah çok güzel çok temiz çok tatlı :)

tayfun_09

oktaygedikli

Maaşallah güzel araç sahibinden com da ara ara  takip ediodum yanlış hatırlamıyosam bu araçtı fakat iç fotosu yoktu  aracın dışından cok içini sevdim şimdi ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin kardeşim aramıza hoş geldin.

tayfun_09

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 01 Haziran 2012, 13:35:40
Maaşallah güzel araç sahibinden com da ara ara  takip ediodum yanlış hatırlamıyosam bu araçtı fakat iç fotosu yoktu  aracın dışından cok içini sevdim şimdi ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin kardeşim aramıza hoş geldin.
hoşbulduk teşekkür ederim Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin..

oldboy

Tayfun selamlar. Aydın ın neresindensin. Benim birader orada görev yapıyor. Benim de haziran ayı içinde duruşmam olacak Aydın' da. Denk gelirsek  tanışma imkanımız olabilir. Bu arada benim ailem de Muğla' da, bir ayağım orada yani. Tekrar hayırlı olsun aracın.

tayfun_09

Alıntı yapılan: oldboy - 03 Haziran 2012, 00:24:21
Tayfun selamlar. Aydın ın neresindensin. Benim birader orada görev yapıyor. Benim de haziran ayı içinde duruşmam olacak Aydın' da. Denk gelirsek  tanışma imkanımız olabilir. Bu arada benim ailem de Muğla' da, bir ayağım orada yani. Tekrar hayırlı olsun aracın.
Aydının nazilli ilçesindeyim garajın karşısında işyerim var esen otomotiv jant lastik işi yapıyorum buyur gel her zaman beklerim.