Golf Mk1 1978

Başlatan Blackbird, 14 Haziran 2012, 22:54:18

« önceki - sonraki »

Blackbird

[IMG]http://img820.imageshack.us/img820/2995/img92332.jpg[/img]

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/8477/dsc008162.jpg[/img]
Cep telefonu çekimi şimdilik bunlar var sadece.

Golf MK 1
1978 model
1.5 Dizel
4 ileri

Ankaradan geldim daha bugun bir kaba kirini aldık yıkadık o kadar.
Yapılacak çok iş var.  :)

nizam

çok güzel secim güzel araba görmüştüm ilanlarını ankarada hayırlı olsun krom tampon ve yan aynaları iyi koruyun :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

STAK67

demekki buda geldi bizim foruma :) hayırlı uğurlu olsun tamponlarının ve aynalarının kıymetini bilin :)

Blackbird

Alıntı yapılan: nizam - 14 Haziran 2012, 23:01:24
çok güzel secim güzel araba görmüştüm ilanlarını ankarada hayırlı olsun krom tampon ve yan aynaları iyi koruyun :)
Teşekkurler. Krom tamponların eksikleri var tamamlayınca daha güzel olur sanırım.

Alıntı yapılan: STAK67 - 14 Haziran 2012, 23:18:41
demekki buda geldi bizim foruma :) hayırlı uğurlu olsun tamponlarının ve aynalarının kıymetini bilin :)
Teşekkurler.

cnr_mk1

hayırlı uğurlu olsun.sahibindende göze batan, düzgün ama bakımsız kalmıs bir aractı.hadi kolay gelsin simdiden...

ArudA

DRİLL

aykuttuncer

ovv cok canlı olmus :)masallah

dj_burak

nick car uyumsuzluğu :) ama araç güzel güle güle kullanın o evede öyle bir araç yakışır zaten :)

Blackbird

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 15 Haziran 2012, 00:00:20
hayırlı uğurlu olsun.sahibindende göze batan, düzgün ama bakımsız kalmıs bir aractı.hadi kolay gelsin simdiden...
Teşekkurler.

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 15 Haziran 2012, 00:45:33
ovv cok canlı olmus :)masallah
Teşekkurler.

Alıntı yapılan: dj_burak - 15 Haziran 2012, 02:09:16
nick car uyumsuzluğu :) ama araç güzel güle güle kullanın o evede öyle bir araç yakışır zaten :)
Nick çok eski ama otomobil yeni :) Her otomobil aldığımda nick değiştirmekte olmazki :)   Teşekkurler.

mk1afu56

hos geldın ,hadı ozaman  24 unde sapancaya gıdıyoruzz :)

GolfMk1Cabrio

Aramıza hoş geldin çok düzgün bir seçim yapmışsın internette gördüm ağız sulandırıcak cinsten bir MK-1 Maşallah  :sevgi: Bu arada aynanın fotoğrafını detaylı çekebilir misin bana orjinal krom bayrak ayna gibi gelmedide  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

apalil

masallah cok guzel duruyor aracın ..gule gule kullan

golfmk1furkan

hayırlı olsun abi. :) Bu arabayı biz alıyoduk numarasını aldık telefona kayddettik ertesi gün aradık,eksik numara çevirdiniz dedi sonra ilanı açalım dedik ilan silinmiş. çok üzüldük forumdan bir arkadaş alıcaktı arabayı. ama olsun sende forumdansın buluşmalara bekleriz  :sevgi: :) :tamamdir

mk1afu56

haydı bakımsız mk1 kalmasın !!!!  :)