ANKARA'DAN Yardım ??

Başlatan glowface, 08 Haziran 2012, 00:47:14

« önceki - sonraki »

glowface

arkadaslar yarın veya c.tesi günü ankaraya gelicem.bi bmw 3.20 alıcam nasip olursa ? kaporta boya konusunda sıkıntı yok cocuk herseyi söyledi zaten..benim için cok cok önemli olan motoru ve sanzumanı..ankarada bu bmwde işini bilen bi usta bi öneri verebileceginiz birileri lazım ? şimdiden tşk ederim

mk2_20v

Alıntı yapılan: glowface - 08 Haziran 2012, 00:47:14
arkadaslar yarın veya c.tesi günü ankaraya gelicem.bi bmw 3.20 alıcam nasip olursa ? kaporta boya konusunda sıkıntı yok cocuk herseyi söyledi zaten..benim için cok cok önemli olan motoru ve sanzumanı..ankarada bu bmwde işini bilen bi usta bi öneri verebileceginiz birileri lazım ? şimdiden tşk ederim

dadaş mekanik bekir usta
erdem bmw şükrü usta
ferros garage farhat usta ;)

glowface

ALPER.

ankarada bmw nin piri necdet ustadır, şaşmaz oto sanayinde kime sorsanız necdetin yerini tarif eder

glowface

bindik bir alamete gidioz kıyamete :) herkes alma alma bmw alma diyor amaa bende inat ettim alıcam enazından içimdeki bu sevdayı söndürmüş olurum :) güzelce baktırmak gerek necdet usta bize inşALLAH yardımcı olurr..şaşmaz oto sanayi ankaranın neresnde ?

salihsefa

Alıntı yapılan: glowface - 08 Haziran 2012, 15:24:31
bindik bir alamete gidioz kıyamete :) herkes alma alma bmw alma diyor amaa bende inat ettim alıcam enazından içimdeki bu sevdayı söndürmüş olurum :) güzelce baktırmak gerek necdet usta bize inşALLAH yardımcı olurr..şaşmaz oto sanayi ankaranın neresnde ?

maps.google.com adresine 39.939718,32.713251 bu numaraları olduğu gibi yapıştırın şaşmazın göbeği orası. İstanbul yolu üzerinde kalıyor  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ALPER.

necdet usta o aracın ciğerini okur, merak etme sen, zaten gidince önündeki bmw kuyruğunu görürsün ;)

glowface

necdet ustaya güvenebiliriz ozaman

mk2_20v

bi alıcı arabamı necdet ustaya götürdü baktırmaya...
kaputu açtı geri kapattı motor yarı dedi :)
alıcı sağolsun 4 yer daha gezdirdi aracı geriye kalan herkes iyi dedi bunların içinde tüm oto gibi kaliteli bi servis de var.

glowface