Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo Takaslı.. 2000 bora comfortline ! - Sayfa 2

Polo Takaslı.. 2000 bora comfortline !

Başlatan caner4, 27 Nisan 2012, 13:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

güncel arkadaşlar. siteden birine gitsin ..
This is the best one until we make a better one.......

CoX_BoY

bugun bora ile babamı almaya gittim biri önümü kesti aracını satıyormusun diye bende hayır dedim ama senin aracı tavsiye ettim adı sercandı adamın bora hastasıymış

caner4

kimse benim önümü kesmiyor arkadaş :D burda arabadan anlayan yok bilader . keşke böyle hastası alsa da kıymetini bilse.

CoX_BoY

bende satmıyorum diye kesiyorlar kesin arkada '' HAMD OLSUN DUNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYORUM'' yazıyor ondan millet araba satılık sanıyor :D adam arabaya bakmışta bal köpüğü istiyormuş yada gri

caner4

bal köpüğü bora mı olur ya :D bora dediğin üç renkte güzel siyah beyaz gri.

CoX_BoY

Alıntı yapılan: caner4 - 31 Mayıs 2012, 22:45:47
bal köpüğü bora mı olur ya :D bora dediğin üç renkte güzel siyah beyaz gri.
aaaa olmadı bak şimdi benim ki bal köpüğü gerci koyu değil acık renkte bal köpüğü :bekleriz:  :D

caner4

:) o değilde birader bi tane takaslı polo bulamadım ya :) kim sakladıysa şu poloları piyasaya çıkarabilir mi lütfennnnnn  :sevgi:

CoX_BoY

bulursun inşallah da aracı neden kücültmek istiyorsun

caner4

ya aslında büyültmem lazım ama biraz nakit ihtiyacım var + annemle ortak kullanıyoruz bunu kullanamıyor bu alcağım polo annemin olcak sonra ben kendime yeni maceralar arıcam artık :)

CoX_BoY

:o  :o vowww macereları merakla bekliyorum acil sana polo bakıyoruz hemen :D

caner4

aslında düşünce gayet basit. ben aracıma 21.750 istiyorum. 16.000 liraya kadar bir polo alıcam iki seçenek var ya takaslı olcak bora isteyen bi polo sahibi bulcam ki daha denkgelmedim . ya da aracımı satıp polocan aramaya devam etcez. ama ne alan var ne satan piyasa çok fena hacı :(

CoX_BoY

bunda iki sene önce bende poloya takaslı bora arıyordum bulamadım en sonunda poloyu sattık borayı aldık Allah yardımcı olsun inşallah hersey gönlüne göre olur nasip işi  ;)

caner4

doğru söyledin herkes için hayırlısı olsun...bu işler hep kısmet işi. ...

caner4

arkadaşlar bora'can satıldı .. 21 e el sıkıştık ptesi işlemleri yapıyoruz polo'can aramaya devam...