Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 262

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bir yolcu

Yaptığı açıklamayı araba pazarında veya bir galericiye yapsaydı çoktan satardı sanki :)   :D
Dineleyen yeter tamam alıyorum sussss derdi  :D
Sen YOLCU Bu Yalan Dünya Hancıdır...

CoX_BoY

yakalı

okumadım abi çok konuşan çok yalan söyler demişler  :D

Mk1GTI

Blok derecelerini okudunuzmu adam kaputun altında ekmek fırını çalıştırmış.. Normalde blok 400 500 derece iken LPG de 600 derece oluyormuş o yüzden motor yemiş.. 
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

chemisamet

suskun

H.G WORKS

Mk1GTI

Buda devirmiş kelimeleri ama sonu hoş.. Sunroof yoksa 1100 hidrolik direksiyonuda çıkar 1000 merkezi kilit 950 ortalama 900km yapalım 1 depo ile muahahhaa..  Yanlız ben 1 TL ye araba görmedim buarada.. Aracını bedava verse bu şahıstan almam araç  :sevgi:

not:sounruf,hidrolik direksiyon,merkezi kilit,bir depo mazot ile yaklaşık 1200 km yol gider.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

car wolf

dayı takasa ne olursan ol gel ama 1 krş tan başka değeri yok gözümde diyor para lazım diyo  :melek:  >:D
My Cars Audi & Vw Germany Style

Mk1GTI