Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk'2 mk'3 ABF KR komple süpersrpint egsoz ve hedars

mk'2 mk'3 ABF KR komple süpersrpint egsoz ve hedars

Başlatan 5ani5 mk2, 30 Mayıs 2012, 23:38:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

arkaşallar bi abimizde komple kit olarak headars orta sus. arka susı. ara borular var hepsi süpersrint marka performas ile işi olmadıgı için satılırmı dedi satılır dedim

600 tl fiyat biçtik. sadece headars almaya kalkasnız 500 tl den aşşagı almassınız. işinize yararsa yönlendririm.
Exclusive Garage

mk2_20v

susturucu oval olanlardanmı ?
çift çıkış ise talibim?

5ani5 mk2

onu tam hatırlamıyorum ama sorarım birde hepsini satmak istiyor parçaça parça vercegini sorar yazarım
Exclusive Garage

mk2_20v

parça parça vermesede olur Bilal bey siz son suturucunun çift çıkış olup olmadığını öğrenin bu bana yeter  :) birde tek parçamı yoksa ayrık haldemi idi orjinalde?

freegane

hadi be,parasız zamanıma denk geldi yoksa kaçırmazdım Bilal  :-[

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: freegane - 31 Mayıs 2012, 02:27:53
hadi be,parasız zamanıma denk geldi yoksa kaçırmazdım Bilal  :-[
gani abii bnde düşünyodum headsrdan sonrasnı almyı ama drumlrı biliyosun :) kısmet :)
Exclusive Garage

freegane

bu parçalar kıymetli ve bulunması zor parçalar,komple kiti aynı şekilde İskender'de veya Ankara'da Nevzat ustada yaptırmaya kalksak 2000 lira para öderiz. Aslında bulunca hazır alıp kenara koymak lazım böyle şeyleri :)

5ani5 mk2

:=) resim yok maalesef bende diil çünkü. sadece headrs isterseniz 400 TL gibi vereblirim derdii.
Exclusive Garage