Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 1 GTI 1981 restoration - Sayfa 13

Golf 1 GTI 1981 restoration

Başlatan mk1orj, 31 Ekim 2011, 20:28:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatih_06

muhteşem olmuş olmuş güzel günlerde kullanmanızı dilerim tam benim istediğim şekilde olmuş fakat aksesuar olayına girerseniz daha yakışıklı olur bence :sevgi:

GolfGti16VMk1

Fero Çok güzel oldu Ellerine sağlık gerçekten  ne kadar uğraştığını biliyorum ama deydi. Güle Güle Kullan .

Orjinal toplamakla en güzelini yapmışsın bende isterdim aksesuarsız orjinal toplamayı gerçekten.

Sevgiler.
Volkswagen Motorsport

mk1orj

herkese güzel yorumlarından dolayı çok tşkler..

orjinal toplamak için çok uğraştım..

arabayı aldığımdaki hali ortada :) .. kaput, kapılar, bagaj, çamurluklar.. arabanın içindeki her parça ! (konsol, koltuklar, halı vs..) yeni alınıp takıldı.. şasesi ve motoru dışında hersey değişti desem yanlış olmaz..

bir tek debriyaj problemi kaldı onuda yarın halledicez inşallah

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

oldboy

Tebrikler diyecek çok fazla bir şey yok, kazasız ve belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.

GolfMk1Cabrio

Maşallah müthiş bi çalışma olmuş bence bu projenin adı ''Mona Lisa'' olsun Maşallah mükemmel ağzım açık kaldı resmen  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Nopass

Tek kelimeyle "Enfes". Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben Golf dünyasında yeniyim ama bana olduğu gibi herkes içinde böyle projeler motive edici oluyordur diye düşünüyorum.

teamgdkoglu

maşallah cok güzell olmuş darısı uğrasanların başına. ;)

cengizhan_mk3

mutluluk verici kaybolup yok olmasın kerata lar .. Ellerine Sağlık kArdeşim Güle güle kullan..  :) :) :sevgi: :sevgi:

mk1orj

güzel yorumlar için tşkler...

bi golfu tekrar canlandırmak en önemlisi.. hiç bir arabaya değişilmiyicek bir araç..

burak.akın

mk1afu56

bu ne bıcım bır boya dır:) siyahmı aynamı belli değil:)

PassatMk2m

Maaşallah. Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin :)

htmetin

Oha yaa çok güzel olmuş.. Ellerinize sağlık. Kocaman MAŞALLAH
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline