Yeni Düldül'ün Fotoğrafları

Başlatan Nopass, 18 Mayıs 2012, 22:53:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatih_06

Çekici ile gitmen gerekmez vurdurarak çalıştırıp götürebilirsin benimde aynı sorunum vardı tık tık deyip almıyordu kömürleri değiştirdik sorun çözüldü ama işlerimden dolayı 2 3 gün marş olmadan gezdim :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: fatih_06 - 22 Mayıs 2012, 12:15:51
Çekici ile gitmen gerekmez vurdurarak çalıştırıp götürebilirsin benimde aynı sorunum vardı tık tık deyip almıyordu kömürleri değiştirdik sorun çözüldü ama işlerimden dolayı 2 3 gün marş olmadan gezdim :)
Bi yere gittiğinde rampa aşağı bırakıcaksın tak tak tak tak tırrnnn vın vın vın sonra go go  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Nopass

Karbüratörü daha temizletmediğimiz için vurdurarak çalışacağını zannetmiyorum, düz yolda bile zor çalışıyor :)

3-rcn

birisi mars motoruna ufak darbeler ile vursun(tornavida çekiş sapı gibi) sende mars basmaya calıs belki tassak takılı kaldı ondan basmıyor olabilir ;)
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1

fatih_06

Vurdurdugun zaman normal marştan güçlü emiş ve kompresör olur daha iyi çalışır vın vın go go :)

Mk1GTI

Duman ve koku karburatörünün içinden gelmiştir. Malum benzin döküp çalıştırıyorsunuz fazla benzin boğuyor ve geri tepiyor o esanada ifak bir patlama ve duman yapar.. 
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Nopass

Arkadaşlar dörtlülerin altında bir buton var, yeşil ve üstünde WARMER ON yazıyor, ne işe yarar çözemedim.Fotoğrafta ok işareti ile gösterdim. Nedir bu acaba ?

suskun

sonradan koyumuş muhtemelen diye düşünüyrum sanırım araç dizel ısıtma lambası olabilir   ???
H.G WORKS

Nopass

Benzinli araba hocam, enteresan  :o

fatih_06

manuel fan düğmesi  takılmış olabilir yada arka silecek suyu vs vs yada başka bişey mesela sis farı düğmesi yada orjinalinde orada bozulan bi butonun yerinede konmuş olabilir :)

Nopass

Orjinal birşey değil yani :) Ben tüm golflerde var sandım.

servet_volt

Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

burak.akın

fan düğmesi olabilir mi ? bi tepki yokmu bastığında

Nopass

Hiçbir tepki yok. Ne fan, ne sis, ne silecek suyu.