ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

Han

Allah sabır versin cümlemize :D :sevgi: :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

vw_golf_mk2

Cesaretin yoksa; Seyret ;)

SNCKTR

antlalya,manavgat,alanya tatilindeydim yeni fotolar anca ulastı  ne yapılmıs bende bilmiyorum  :)

car wolf

kolay gelsin serhatım Allah sabır versin...
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Cabrio

Proje güzel kanka da biraz da hızlı olsa  :) Allah sabır versin darısı başıma  :tavazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SNCKTR

saolun hepiniz  :) Haziran 8 bitecek en geç ben geldiğimde diğer islerle ulasıp bitirecem yazdan sonra coil, jant vs isine girecem jant konusunda demir janta ofset verdirip kavun lastik ve pembeye boyatmayı düsünüyorum  >:D

3-rcn

Alıntı yapılan: SNCKTR - 22 Mayıs 2012, 13:27:33
saolun hepiniz  :) Haziran 8 bitecek en geç ben geldiğimde diğer islerle ulasıp bitirecem yazdan sonra coil, jant vs isine girecem jant konusunda demir janta ofset verdirip kavun lastik ve pembeye boyatmayı düsünüyorum  >:D
serhat güzel ilerliyor mahsallah sac jantı nerde yaptırmayı dusunuyorsun bide fiyat nekadar benimde aklımda o var da :)
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1

SNCKTR

daha arastırmadım ama bugriders sitesinde yapanlar var onlarla irtibata gecerim  :)

GolfMk1Cabrio

Bursa'da sac janta ofset yaptırıyoruz kanka biz  ;) Ama pembe yapma bence çingene gibi one be  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

oktaygedikli

Maaşallah kardeşim bayadır bakmadım bu konuya zoru gitti zevkli toplamaya geliyor sıra kolay gelsin  :sevgi:   :saygılar

SNCKTR

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 22 Mayıs 2012, 14:43:28
Bursa'da sac janta ofset yaptırıyoruz kanka biz  ;) Ama pembe yapma bence çingene gibi one be  ;D
o zaman gelsinde yaptırırız kanka pembe de cırtlak pembe değil tabikide  :)

SNCKTR

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 22 Mayıs 2012, 16:29:52Maaşallah kardeşim bayadır bakmadım bu konuya zoru gitti zevkli toplamaya geliyor sıra kolay gelsin  :sevgi:   :saygılar 
saolasın Oktay abicim final haftası nedeniyle pek giremiyorum foruma sende bayağı ilerletmişsin karavan fln :) ben anca port bagaj takarım  :)

golfmk1furkan

SNCKTR

Golf' un yanına hızlı bir kardeş aldım :) Suzukı GSX-R 750 ben hala anlamış değilim o motoru nasıl fıorınoya soktuk pederin paketleme  huyunu seviyorum :):D