ORGANİZASYON ANKARA ÖNEMMLİİİİİİ

Başlatan ata666, 24 Kasım 2007, 18:24:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata666

ankaradaki arkadaşlar. benim bir müşterime forumuzdan bahsettim. kendisi (reklam olamsın diye ismini vermiyorum) kaliteli bir derginin editörü. eğer güzel bir organizasyon yapabilirsek dergide 2 sayfa röportaj ve fotolar için yer verecekler. ne dersiniz eğer toplanalım diyosanız ben müşterimle görüşüp gün ayarlaması yapacağım. dergide bizden bahsedecekler süper olmazmı yaaa. sizden düşüncelerinizi bekliyorum.
efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

cabrio63

musa

site adına çok güsel olur bencede :tamamdir :tamamdir...tarih olarakta bi kaç ay sonraya werirse bende gelebilirim teskereyi aldıktan sonra.. :D :D

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

nizam

istanbula yönlendir abi olmaz mı....?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

ne elekesi var kardesim ya benden önce ne arabalar var sitede bizim düldül arkada göz önünde bulunmaz.. :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cabrio63

Alıntı yapılan: G60 - 25 Kasım 2007, 19:09:20
Ankara için her şey boş...
evet geçen buluşma gördük maalesef,epey bi kuru sıkıymışız :(

ata666

arkadaşlar olmayacak galiba buluşma yine.

®oyal

fırsat tepmek bu olsa gerek  (içmeye gidelimdesen sürüyle adam gelir ama)

Firestarter

Alıntı yapılan: wow - 26 Kasım 2007, 08:59:25
(içmeye gidelimdesen sürüyle adam gelir ama)

Oktay abi, üzülerek senin bu cümlene katılmak durumundayım.  :(

ata666

valla ben çok heyecanlanmıştım ama yemin ederim hevesim falan kalmadı.istanbuldaki arkadaşlar sizi önerirdim ama dergi keçi adında yerel bir ankara dergisi. çok elit bi dergi öyle sıradan değil. onun için özellikle üzüldüm. anlaşılıyoki organizasyon olayı ankarada bitik arkadaşlar üzgünüm.