Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni mantaR STT & COLT Müzik sistemini baştan yarattık :) Ayrıntılar 7. Sayfada - Sayfa 6

Yeni mantaR STT & COLT Müzik sistemini baştan yarattık :) Ayrıntılar 7. Sayfada

Başlatan mantaR, 01 Haziran 2007, 22:11:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

METiN

Almadım valla Taylan, ama simdi gidip ilk buldugum yerden alacagım, Hadi hayırlı olsun bakalım, dergi seklimizde oldu :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Firestarter

Dergiye de çıktı kardeşimiz, hadi bakalım  :D

ozyy

taylanım maşşallah çok güzel araban güle güle kulan  :tamamdir

mantaR

Alıntı yapılan: ozyy - 12 Kasım 2007, 18:49:46
taylanım maşşallah çok güzel araban güle güle kulan  :tamamdir
Saol abicim teşekkürler ama kış geldi die jantları söktüm std. jatını taktım biraz dandik durdu ama kışın jantı kırmaktansa 15" lerle dolaşırım daha ii  :)
yeni plalarım var.
karbon yapmayı düşünüyorum orayı burayı karbon colt olucak heralde  8)

METiN

Taylanim sana birsey danisacagim, alpine 9870 alacagim, yurtdisindan getirtecegim, amerikadan, burda araca bagladigimda sikinti yasatirmi bana, bu nasil soru deme radyo frekanslari pioneerlarda tutmuyormus, bunda da olur mu acaba bilmedigimden danismak istedim, birde bu 9870 iyi bir modelmidir, amerikadan 100 dolara getirtecegim :) birde pioneer amfi aldim oda 75 dolar :)

mantaR

Alıntı yapılan: METiN - 18 Kasım 2007, 01:22:06
Taylanim sana birsey danisacagim, alpine 9870 alacagim, yurtdisindan getirtecegim, amerikadan, burda araca bagladigimda sikinti yasatirmi bana, bu nasil soru deme radyo frekanslari pioneerlarda tutmuyormus, bunda da olur mu acaba bilmedigimden danismak istedim, birde bu 9870 iyi bir modelmidir, amerikadan 100 dolara getirtecegim :) birde pioneer amfi aldim oda 75 dolar :)
Abi amerikadan gelen bütün teypler sorun burada radyo frekansları tutmaz.
alpine tartışmasız çok kaliteli bir cihaz bence.dediğin o modeli bilmiyorum ama alınır dadik model yok alpine da

METiN

abim tutmasinda radyosu tutmasin bosver, mp3 oldumu yetiyor zaten :) gerisinin pek onemi yok, aliyorum ya 9870 yada 9852, ikisinden biri :)

volksport

Metin Abi yap bi abilik bizede kıyak geçççç.........

mcsahan

american radyolu teyp bi ara bende vardı. inan bana metin hiç radyo yokmuş gibi düşün derim :)

METiN

Mete bosfer baba radyoyu, zaten dinledigimiz yokki radyo :)

mantaR

mp3 olduktan sonra radyo yalan   bence :)
Bizimki çekiyoda ne oluyor dinlediğim yokki

mantaR

Kasım ayı TR Tuning görüntüleri
Jantlarımı ve yayları kış geldiği için söktüm.
Ama sistemi değiştirmeye devam ediyorum.
Bu arada 1 şubattan itibaren göztepede  mantaR Tuning'in alt katındayım. Sound Of Master (SOM) olarak müzik ve görüntü sistemleri yapıcaz alt katta haberiniz olsun :tamamdir

vw6n

Vay vay neler olmuş böyle harika bişey olmuş :tamamdir
Airbrush olayını uzun şaçlı arkadaşmı yaptı?

Firestarter

Hayırlı olsun. Dergilere bile konu olmuşsun, bir ara uğrarım dükkanına.  ;)