Slm arkadaşlar golf III tam olarak hangi modeli

Başlatan gezgin0680, 18 Mayıs 2012, 20:32:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gezgin0680

arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar burada golf hakında bilgi sahıbı olan arkadaşlar var bu bilgilerinden yarallanmak ve kendimde bilgisahıbı olmak isterim :) arkadaşlar aracımın resmini bir paylaşa bilirsem tam olarak aracımın ne olduğunu ve sorunları ve ihtiyaçları hakında yardımınızı isterim :tamamdir
arabayı satan arkadaş bana CL olarak dilinde söyleyip duruyordu ama arabanın arkasında GL yazıyor yani bende çözemedim tam olarak :t

gezgin0680

arkadaşlar lütfen yardım resimleri bir türlü paylaşamadım kaç defa yükledim olmadı

cavanozz

hoşgeldin dostum keyifli formlar..  yukarıdaki kısımda fotoğraf yükleme servisi var oradan detayları öğrenebilirsin  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

gezgin0680

teşekkürler can arkadaşım yukarıdaki yazıları okudum orda yazılanları yapmışdı zaten ama olmadı  :(

cavanozz

buraya mesajı yazarken "cevap ver" butonunu tıkla, az aşağıda resim yükleme yeri var ordan resimleri seç yükleyi tıkla, çıkan adres kısmını mesaj kısmına kopyala yapıştır gönder gelsin  ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

gezgin0680

teşekkür can arkadaşım oldu bu sefer :tamamdir

cavanozz

hadi hayırlı uğurlu olsun.. kazasız belasız, sanroof da var miss  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

yunus38

mk3 1.9TD GTD

gezgin0680

yok kardeşim benzili ama velakin bazen bir çalışıyor dizel gibi ses veriyor genelde öyle çalışıyor bir müddet sonra ses kesiliyor nedendin bilmiyorum

gezgin0680

Alıntı yapılan: cavanozz - 19 Mayıs 2012, 01:14:08
hadi hayırlı uğurlu olsun.. kazasız belasız, sanroof da var miss  :)
teşekkür ederim can

kutay

barut

Hayırlısı olsun  :tamamdir

yazdığı gibi GL modeli motor kodu ne bide ona bakalım.

Almanyadan gelen bir abimiz var. 6 ay kadar izmirde 6 ayda almanyada yaşar. İzmire gelince araba kiralardı normalde bu sefer 800 euro verip aynısından alıp gelmiş :)

Giderken işime yarayan parçalarını alayım dedim bakalım ne olcak :D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

uygaraga

Alıntı yapılan: gezgin0680 - 18 Mayıs 2012, 22:46:23

teşekkür can arkadaşım oldu bu sefer :tamamdir

kaça aldın bu aracı klima varmı lpg varmı vites otomatikmı kaç model

96 model otomatik klima + lpg li aynısı var sunroof yok sadece ne eder o açıdan sordum renk b,ile aynı araç temiz