Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yazlık bakım tamamdır.

yazlık bakım tamamdır.

Başlatan KAAN60, 17 Mayıs 2012, 22:43:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAAN60

dün afacanı yazlık bakıma aldım tüm kontrolleri yapıldı bujiler pek houma gitmedi 4 tane NGK orjinal 3 tınak buji aldım sesi bile değişti hemen, balatalar iyi durumdaydı motor ve şanzuman kulakları, alt takım şanzuman yağı direksiyon hid.yağı, hortumlar hepsi kontrolden geçti morot yağı zaten 2000 km olmuştu değişeli inş. kışa girerken bidaha değişirim. bu arada aracınızdaki bujilerle 15-20000 igeçtiyseniz değişmenizi tavsiye ederim arkadaşlar farkı görün ve orjınal alın keyifli sürüşler.
_-OĞLUM ve POLOM-_

west_55

KAAN60

_-OĞLUM ve POLOM-_

dj_burak

Buji değişimi nasıl bir performans ve ses sağladı birde bu bakım size kaça mal oldu

KAAN60

Alıntı yapılan: dj_burak - 18 Mayıs 2012, 10:29:10
Buji değişimi nasıl bir performans ve ses sağladı birde bu bakım size kaça mal oldu
buji değişimi ile düşük devirlerde bile rahat toparlanma oluyor ayrıca aracın dahada sessizleştiğini ve daha serileştiğini hissettim.
NGK bujiler 50 tl
buji değişimi ve genel kontrol 20 tl
toplamda 70 tl ye mal oldu (herhangi bir sıkıntı olmadığı için başka birşey değişmedi, değişseydi fiyat o oranda katlanırdı)
2000 km sonrada lpg nin ilk 10000 bakımına gidecem.
_-OĞLUM ve POLOM-_