Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mersedes vito yakıt tüketimi

mersedes vito yakıt tüketimi

Başlatan bherdush, 16 Mayıs 2012, 17:07:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bherdush

değerli volkswagen kullanıcıları . transportera 3 seneyi aşkındır biniyorum . değiştireyim , mersedes vito aliim dedim kendi kendime. 111 cdi lere baktım , fiyat hemen hemen aynı sayılır . 2200 motor 130 beygir , cdi motor . düz motor , torbolu diil . cdi imiş . birde arkadan itiş . aracı epeydir inceliyorum . birde ortalama yakıt tüketimine bakiim dedim . ama ne mercedes benz türkiye ( mersedesin resmi sitesi ) nede herhangi bir forumda , ortalama yakıt tüketimi yok . mersedesin resmi sayfasında bile , hayret verici olsada , ortalama yakıt tüketimi , yok .araç hakkında her türlü bilgi varken , ortalama yakıt tüketimi verilmemiş . bu bence mercedes in ayıbı . araç kaliteli olsada , eksik bilgi var . inanamadım ya , 2 saatir ortalama yakıt       tüketimini arıyorum ,  YOK YOK YOK . transportere devam . anlaşılan transportedan fazla yakıyor . sadece biri yazmış ; oda tahmini .. 10 veya 12 litre diye . mersedeste olsa , tahminim transporterın eline su dökemez. bilgi olan varsa , ve paylaşırsa sevinirim . saygılar . :tamamdir