"Volkswagen POLO Coupe"

Başlatan brkYRC, 09 Temmuz 2011, 23:47:23

« önceki - sonraki »

brkYRC

Bayadirgiremiyorum kusura bakmayin . Evet polo satildi alanarkadasimizda devamediyo ve uzerinde degisikliklerde yapmis .

YoungTimer-Bosphorus dukkan projesi askiya alindi almanya isleri yuzunden ve atolyeye cevrildi ve konumdda gorulen mavi Opel Kadett C'yi yaptik . Komple motor indi dagittik sonrada tek tek boyadik parcalari ve sonra birlestirdik . Motor suanda arac ustunde ve az kaldi mars basmasina .
Tabii bu surec icinde tasinma faasi vardi o yuzden zamanimizi caldi .

Yeni bir iki proje icine girmeye yoneldik daha dogrusu girdik demek dogrusu... Burda arabalar harici motorsiklet ve R/C isinede yogunlasacaz , tabiki ugrasacakbi hayli cok sey oldugundan bayagi zaman almakta ama sonunda bircok kiskanc tipleri mat ettirecek seyler ortayacikartacaz kina yakarlar artik . Nedir su biseyleri kanitlama davranislari . Sidik yarisina girmis kaptirmislar . Hayret yaa... Bende artik forumlarda konu paylasimini biraktim . İs bitince goze batirma politikasina basvurdum . Sonucta burda birilerine nispet yaparak biseyler yapmiyoruz ve hic hava pesinde degiliz . Yaptigimiz isler bizim bir taraflarimizi kaldirmiyo ve havalara girip kendimizi kral ilan etmiyoruz .

Neyse fazla yazmaya gerek yok ;)

Sevgilerimle.
"Hurdalarin Efendisi"

SNCKTR

derin nefes al ve elindeki klavyeyi yavasça yerine bırak Burak abicim bende ne zamandır düsünüyordum neden güncellemiyorsun diye olsun olsun sonuçta kina yaktırabiliyorsan ne mutlu sana ben hala yaktıramadım  :-[ :) :)

brkYRC

Sagol Serhat senin golf ne alemde ?

Kadett iyi yaa... Daha bize gore cok isi var bakalim neler yapilcak :)
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Bu ikisi vede yakinda dahasi uzerindede calismalarim olacak.

[IMG]http://img.tapatalk.com/b2f0580a-4a1f-5fc8.jpg[/img]

[IMG]http://img.tapatalk.com/b2f0580a-4a88-12d2.jpg[/img]

Buda video , dahasini izleyebilirsiniz ;)

"Hurdalarin Efendisi"

SNCKTR

antalyadaki son 3 haftam eskisehiri kazandım  :) yola oradan devam edicem golf boyadada 2 haftadır haber alamadım yoğunluktan  :)
bug vardı garajda o ne durumda abi  :)

brkYRC

Anladim e hayirlisi . T1 haric tum vw'ler satildi az biseyler kaldi onlarda gidecekk . Onun yerine duzgun bi proje uzerinde calisacam...
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

ALPER.

o videodaki ne güzel bişey yav, böcek gibi :D