Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
06 Mayis Istanbul Ümraniye bulusma resimleri - Sayfa 4

06 Mayis Istanbul Ümraniye bulusma resimleri

Başlatan TanerErbay, 06 Mayıs 2012, 19:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

VedatNur

Abi ilk baştaki fotoğrafı silebilir misin ?  :-\

ggtoker

arkadaşlar hepinizin eline sağlık cok guzel bir bulusma olmus... inş bir dahakı sefere bende olacagım....

tayphon1983

kaza yapan arkadasımıza çok geçmiş olsun

suskun

ya arkadaşlar fotoğraf yüklemek için uğraşıldı çaba sarfedildi kocaman yukarda sol köşede yazıyo   http://www.vwtr.net/forum/site-duyurulari/fotograf-servisi-vwtrnet-t29819.0.html  bir fotoğraf yüklemişsiniz allaha şükür çarşf gibi hiç bi halt görünmüyor elinize sağlık  >:(
H.G WORKS

clark mk1

bende orda olmak ıstıyordum ama kısmet arka sag digil koptu aksılık olucakyaaa fotolar ve araçlar cok güzel elinize emegınıze saglık

alper19

foto boyutlari cok kucuk olmus ya biraz daha buyukleri varsa onlari ekleyin  :t

OffLineR

Alıntı yapılan: clark mk1 - 07 Mayıs 2012, 23:38:44
bende orda olmak ıstıyordum ama kısmet arka sag digil koptu aksılık olucakyaaa fotolar ve araçlar cok güzel elinize emegınıze saglık

Geçmiş olsun.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GolfMk1Cabrio

Keşke MK-1 Cabrioların hepsini yan yana görebilseydik   :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

scarden

Arkadaşlar ben resimleri zamanım olmadığı için yükleyemedim bu akşam kesin yüklüyorum ksra bakmayın

mk1afu56

öncelikle mangal, semaver, yeme içme işlerinde emeği geçen herkese teşekkürler,bir mk1 ci olarak bu bulusmada da arkadaslarla bilgilerimizi paylaştık ,elimizden geldiğince birbirimize fikir verdik.Güneşli güzel bir gündü biraz da yandık güneşten, tavuk sucuk götürdük yine:)avrupa yakasındakı buluşmada görüşmek üzere...

ak8624

Kaza yapan arkadasa gecmıs olsun.
Guzel bi bulusma olmus anlasılan ama gorunen resimlerde
Jetta Mk1-Mk2 - Vento
hıc yok ya kımse bınmıyor mu artık. Sedan arabaya   :(
1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

TanerErbay

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 08 Mayıs 2012, 09:14:01
Keşke MK-1 Cabrioların hepsini yan yana görebilseydik   :)

yan yana gelemedik,

zaten arkadaslarla pek görüsemedikte, ben geldigimde digerleri gitmeye hazirlaniyordu

bende cok isterdim

rsb

anlaşılan biraz zayıf geçmiş buluşma ..  inş  eski havasını yeniden yakalarız abi .. bir dahaki buluşmada inş bende olacagım ...  :tamamdir