Caddy Teyp

Başlatan cemline, 28 Ağustos 2007, 12:23:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemline

hektoooorrrr neredesınnn

cemline

garantısı bıtsın jbl oturtacagım kaldı 8 ay:) yaza hazır ınsaallah

cemline

sormadım kabul ettım kardesım

®oyal

;D ;D ;D 3 ayvar garantinin bitmesine ama kim takar xenon, jant,sisler...

cemline

xenon yasak mı serbest mı beyler bende beklemeym barı

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: mcsahan - 01 Kasım 2007, 12:36:47
ts-2150 kaldımı hala çok ilginç :) bir zamanlar görüntü olarak güzel kolonlardı

ilk günkü gibi duruyolar.bozulmuyolarki deişelim :) kaçtane araç deiştirdi yine tık yok :) bi çiftini daha buldum ama alıcam kısmetse.

strong

benim aracımda da arka tarafta 2 adet harici haporlor var , ses çok iyi ve fader menüsü de var.  bilgine !

volksport

Alıntı yapılan: strong - 07 Ocak 2008, 20:07:57
benim aracımda da arka tarafta 2 adet harici haporlor var , ses çok iyi ve fader menüsü de var.  bilgine !

Fader Menüsünün daha önce konusu açılmıştı, arka çıkışlara kolon bağlandığında fader menüsü teypte aktif hala geçiyormuş caddylerde...  :o

cemline

Alıntı yapılan: strong - 07 Ocak 2008, 20:07:57
kardes senın hoporlorler bagajda kabın ıcerısınde mı yoksa yukarıya yer mı actırdın

strong

Alıntı yapılan: cemline - 07 Ocak 2008, 21:56:47
   kardes senın hoporlorler bagajda kabın ıcerısınde mı yoksa yukarıya yer mı actırdın
benimkiler arka yukarıda kapı ve tavan döşemesinde zaten kendi yerleri var ben bişi yaptırmadım yani özellikle

cemline

fotograflarını atabılırmısın sıteye mumkunse merak ettım nasıl yanı orjınalınden mı ole geldı tavanında orjınal yerlerı nerde var allah ın askına bıde arka kapılar dıosun hayret cok merak ettım

strong

tavanın en arkasında sağ ve sol köşelerde yarın resmini atıcam  :tamamdir