YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami6848

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 21 Nisan 2012, 15:54:08
muhammet bak seni gelir istanbulda bulur kaçırrım bak ;D ;D dostum süper devam et bakalım
Gel kardeşim herkese açık kapım Herzaman  :D Bu arada 4 kornadan sadece 2 si bunlar :)
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 21 Nisan 2012, 16:09:18
Seviyorum seni ya  :D
O dediğinden kanki :)

mami6848

Ufak Güncel

Sigortaya bittim :) Ses ve frekans ayar tuşu eksik onlarda herzamki gibi e-bay sağolsun geliyor :)  :sevgi:

servet_volt

harıka gıdıyo projen helal olsun. :D bısı sorcam bu arada bu gtı lardakı 4 tane dugmeyede ayrı ayrı 4 tane korna baglanabılıyomu?
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

mami6848

teşkkrler elimizden geldigince işte yapabildigim bukdar korna ayrı ayrı baglanmıyor her kornayı ayrı ayrı seçecek modül koydurcam inşlh ..

servet_volt

cok guzel gıdıyo ama. :D o sıstemı ayarlayabılırsen guzel olur gercekten. Ben o dıreksıyonları bıraz ınceledımde yapılamıcak bısı degil.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

burak.akın

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: servet_volt - 29 Nisan 2012, 22:52:05
cok guzel gıdıyo ama. :D o sıstemı ayarlayabılırsen guzel olur gercekten. Ben o dıreksıyonları bıraz ınceledımde yapılamıcak bısı degil.

:D :D :D :D

ona GTI direksiyonun 4 düğmesine gerek yok ki. klavye koyarız göğüsün üstüne öne de bir hoparlör. müzik bile yapılır.  :p
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

cavanozz

bu radyo mk1 in orjinal radyosu dimi...  markası nedir ?  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

mami6848

marka göremedim ama içinde parça numarası yazıyor :) Ama ebayda aynı modelin Grundig yazanını gördüm :)

cavanozz

Alıntı yapılan: mami6848 - 01 Mayıs 2012, 22:51:01
marka göremedim ama içinde parça numarası yazıyor :) Ama ebayda aynı modelin Grundig yazanını gördüm :)

kadıköyde birçok antikacı var onları bi araştırsaydın mami bulurdun böyle birşey illa ebay mı olacak  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

mami6848

Bu teyp aldğım bir arabadan çıktı bakalım acelesi yok belki dediğin gibi buluruz biyerlerden :)

arda_86xxx

cavanozz

oha torpido yurtdışındanmı geldi  :)
yeni yine yeniden..!! 8)