Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
debriyaj balatasının bittiği ni nasıl anlarız - Sayfa 3

debriyaj balatasının bittiği ni nasıl anlarız

Başlatan drn, 09 Nisan 2012, 22:53:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drn

caner biz orjinal marka ve fiyatlarını araştırmaya başlayalım bence ne dersin :-[

asi_karaca23

orjınal parca fıyatı set 350 abı dıgerlrı yan sanayı ustte kavrulat orjınal yag gıbı cok yuumussak ve allat kavruyo :)
ne mutlu türküm diyene..

drn

hıııı az önce tanıdık bi parçaçıyı aradım sachs dedi yanlış anlamadıysam 186 tl luk marka yı 210 tl dedi tabi yan sanayi garantisi yok işcilik de dahil değil .

FelixCrail

Once sokup bakin. İcinde sachs mi luc mu var gorup oyle parca siparis verin

asi_karaca23

aynı fıyatı bnde aldım hatta arstırdım yanı 2.cı kalıte bı malzeme 1.sınıf orjınal dıl ama sonucta yan sanayı abı :)
ne mutlu türküm diyene..

drn

servis en güzeli de ne bileyim baya da pahalı oluyor

asi_karaca23

haklısın abı de yapacak bısye yok parcayı servısten alıp özel bı servıste ıyı bı ustay degıs dıcem ama parca satısı yok adamlarda
ne mutlu türküm diyene..

drn

aynen parça satışı yok geçenlerde buji leri değiştirdim ngk 40 tl ye aldım üzerinde vw amlemi yok içinden çıkanda vardı yetkili serviste değiştirilmiş anlaşılan ama sormadım yetkili servis kaça değiştiri diye.

FelixCrail

Nasil parca satisi yok? Satiliyor parasini verdikten sonra.

Edit: yetkili servisten bahsediyorsunuz sandim pardon

asi_karaca23

bana vermedıler yok parca satısı dedıelr bıde bujı trıgıer setı dahl 400 lıra
ne mutlu türküm diyene..

drn

yetkili servisleri kastediyorsunuz değil mi?

asi_karaca23

ne mutlu türküm diyene..

FelixCrail

O servis satmiyorsa baskalarina bak. Az once satilip satilmadigini sordum. Satiyoruz cevabini aldim

asi_karaca23

ne mutlu türküm diyene..