Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf II Teknik Veriler. - Sayfa 9

Golf II Teknik Veriler.

Başlatan G60, 16 Kasım 2005, 17:37:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

...

SPoRTeXHauST

Açacağın bölümün sağ alt tarafında yeni konu butonuna tıklarsan sorunsuz konu açılıyor.

Konuyu hangi bölüme açmak istediğini söylersen o bölümün izinlerini kontrol edebiliriz. Sanırım Otomobil.

Otomobil bölümüne farklı bi üye adıyla konu açtım sorun çıkmadı. Eğer konu açarken hata mesajı alıyorsan o mesajı buraya yapıştırabilir misin.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

kaosunruhu

Alıntı yapılan: escocem - 25 Aralık 2006, 21:37:37
;Dsağol osman ayrıntılar için...bu jetronikler sanırıım bir kaç çeşit...ilk önce anladığım 16v kapak zor ama imkansız değil ev motora sonrasında elekririk tertibatı değişecek sonrasında k-jet i ke-jet ile değiştircez..bunlara masraf edeceğime egzantirik atarım en az 15 hp alırım :)neyse ben bazı şeyleri fırsat buldukca kovalıyorum bir uygulamam olursada zaten resimleriyle aktarırım foruma..son bir soru bu 8v k-jet sisteminin sıfırını ülkemizde bulma imkanı % kaçtır sizce...ve nerde?

abi az kaldı sabredin bütün jetronik sistemleri hakkında detaylı bir içeriği yayınlayacağım forumda

---caner---

bu motor için ne düşünüyorsun 1.8 kaç hb dir acaba motor kodunu bilmiyorum arkadaşımın kısmetse bunu alacağım.ve şu görünen metal borular neyin nesi anlamadım elektronik ateşleme desem distribütör var bujiler vr :(

golf-line2

bu 112 hplik makina galiba o  borular benzin borusu olması lazım

---caner---

hmm saol. ;) tek nokta değil demi tam enjeksiyon

---caner---

ya benim araba gazlı yeni aldım benzinde denedim çalışmıyor sebebi ne olabilir

BARISH

ya kadir senin bu makina 1.6 mı 1.9 muydu_? :saygılar :saygılar

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

erdem325

ez motorlu golflerin teknik ozelliklerini bilen varmidir?
0-100 u nedir falan..
bor strok virt zirt hepsini buluyorum neten ama 0-100 fabrika verisini bulamadim birturlu

erdem325

Alıntı yapılan: erdem325 - 11 Haziran 2011, 02:18:43
ez motorlu golflerin teknik ozelliklerini bilen varmidir?
0-100 u nedir falan..
bor strok virt zirt hepsini buluyorum neten ama 0-100 fabrika verisini bulamadim birturlu

hala guncel :D :D

al_pacino

vw

golf-line2

mrb. Arkadaşlar bana acil mk2 'nin uzunluk genişlik ve tampon demiri yüksekliği lazım bilgisi olanlardan rica ediyorum (4 kapı) tampon demiri yüksekliği derken kast ettiğim yerden ön tampona kadar olan yüksekliği