Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 4 arka tekerleklerden gelen ses

golf 4 arka tekerleklerden gelen ses

Başlatan mak.muh.erhan, 02 Mayıs 2012, 14:06:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mak.muh.erhan

arkadaşlar  golf 4 sahibiyim araba arka koltukta 3 kişi varken arka kısımdan kasislerde çukura düşünce ve kalkışlarda takırtıya benzer bir ses geliyor amartisörleri yeni değiştirdim ama hala aynı ses geliyor sizce sebebi ne olabilir yardımcı olan olursa sevinirim

gökhanpolizei

aynısı benım golf 4 de de oluyordu cıkura gırdıgımde kut kut dıye dıngılden ses gelıyordu.ustama gosterdım dıngılı saseye tutan burç varmıs onlar eskıyınce veya catlayınca o turden sesler cıkarıyormus bende dgıstırdım ses den kurtuldum sımdı otobus gıbı yaylanıp gıdıyorum :) ayrıca ustanın dedıgıne gore o sorunu gıdermezsen dıngıl elınde kalır 

mak.muh.erhan

yapma yaa yine gitti desene bi 200-300 kağıt :D satacam ben bu arabayı bu ne böyle sanayiden çıkmıyor

caner4

Alıntı yapılan: mak.muh.erhan - 02 Mayıs 2012, 15:55:25
yapma yaa yine gitti desene bi 200-300 kağıt :D satacam ben bu arabayı bu ne böyle sanayiden çıkmıyor

ahh ahh :)
This is the best one until we make a better one.......

mak.muh.erhan

valla kardeş ya artık yaka silktim artık honda alacam ben saniyinin sadece yanındaki yoldan geçiyor hondalar :D

caner4

senin bu sözlerini varya ben kaç kere söyledim hatırlamıyorum :D okadar aynı yani :D

mak.muh.erhan

neden hala vosvosla uğraşıyorsun o zaman :D

caner4

bırakamıyorum :D azaltarak bırakmayı denicem :D

mak.muh.erhan

ben şanslıyım o zaman daha yeni başladım yolun başındayken döneyim en iyisi :D

caner4

bencede bırak zorla güzelliik olmuyor. bir araba bakımlıysa bakımlıdır dışı için söylemiyorum motor için söylediğim . bakımlı değilse zaten sen adam etmeye uğraşma yine vw al ama hastasından al.

umut_mk4

2015 1.4 125ps highline

mak.muh.erhan

tesekkürler umut_mk4 bu parçadan sağlı sollu iki tanemi oluyor

caner4

sağlı sollu parçacıların hamlelerinden sakının arkadaşlar :D

mak.muh.erhan