VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 02 Mayıs 2012, 02:33:54
o arkadasının shopladığı resme asık oldum Ben :)
Kısmetse oda olur  :) Ön tarafı biraz daha basmak istiyorum ama sıkıntılı olucak gibi  :p
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

burak.akın

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 01 Mayıs 2012, 23:35:44
ya kanka sana hıcBıey demiyorum su araBaya yazık ediyosun ya harBi ayıp senın yaptığın su krom herseyı sok dodiklerle tamponları Boya sıyaha araBanın kımyası değişcek musanın dediklerini yapsana olum hatta Bi arkadasın shopla yapmıs canlı ornek var nie yapmıyosun masraf Bile tutmuyo doğru durust

bencede. yazık ediosun boya tamponla dodikleri len

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: burak.akın - 03 Mayıs 2012, 02:03:52
bencede. yazık ediosun boya tamponla dodikleri len
Sende mi öyle diyosun kanka  :-[ Ne bileyim ya boyarız siyaha sonra beğenmezsek geride çeviremiycez böyle daha lüks geliyo gözüme  :(

ilker mk2

lan kamil neyi beğenmicen elinde fotoğraf var kapı gibi koy yanyana kıyasla hatta o fotoyu bi koy bakalım yorumları gör

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 04 Mayıs 2012, 19:48:35
lan kamil neyi beğenmicen elinde fotoğraf var kapı gibi koy yanyana kıyasla hatta o fotoyu bi koy bakalım yorumları gör
La olum shopluyla orjinal hali bir sanki  :)

GolfMk1Cabrio

golfüçyüs

biraderim kesinlikle siyah tampon. arabayı daha sinirli göstermiş ve tamponunun güzelliği ortaya çıkmış :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 06 Mayıs 2012, 00:52:18
biraderim kesinlikle siyah tampon. arabayı daha sinirli göstermiş ve tamponunun güzelliği ortaya çıkmış :D
Aga bari sen yapma hiç destek olmuyorsun ama bana  :D

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 06 Mayıs 2012, 01:08:12
Aga bari sen yapma hiç destek olmuyorsun ama bana  :D

kusura bakma gökhanım herşey mk1 için :)

GolfMk1Cabrio

MeTHea35

gökhan tamponlar siyah olucak bbs ler hazır olucak arkalar 10 ve ya 9 onler 8 offset gırtlaga kadar basılıcak uzun tip karlık alınıcak sonra bursaya gelicem izlemeye kardeşim :D :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 06 Mayıs 2012, 11:46:50
gökhan tamponlar siyah olucak bbs ler hazır olucak arkalar 10 ve ya 9 onler 8 offset gırtlaga kadar basılıcak uzun tip karlık alınıcak sonra bursaya gelicem izlemeye kardeşim :D :tamamdir
Karlık yolda geliyor kanka  :) BBS işi iptal gibi ATS Cup'ın 9 ofsetli olanlardan bulsam onlardan alıcam da denk gelmiyo işte  ::) Tamponu düşünüyorum bakalım daha  ;D

GolfMk1Cabrio

Evimin dibindeki benzinlikçi abilerimle kanki olduğum için kafama göre istediğim zaman yıkayabiliyorum kızımı  :sevgi: Yıkadık hadi yıkamışken turlayalım falan dedik yine Bilecik'tekilerin azğının suyunu akıttık  :melek: