Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golfu satıp bora almak istiyorum sizce?

golfu satıp bora almak istiyorum sizce?

Başlatan tuna_, 30 Nisan 2012, 00:29:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuna_

arkadaşlar 2003 model otomatik golf ıv kullanıyorum. bagajı biraz ufak geliyor. satıp otomatik bora almayı düşünüyorum. sizce bora nasıl? mantıklımı? :-\

uler

valla bende düşünüyorum.karasızım.

metinmb407

Golf IV ün keyfinden vazgeçemiyorsanız Bora mantıklı :)

MANKEN

bora deneme ımkanınız varsa deneyıp oyle alın golfun keyfını alamazsınız tabıkı sızın tercıhınız

metinmb407

Alıntı yapılan: MANKEN - 30 Nisan 2012, 12:21:33
bora deneme ımkanınız varsa deneyıp oyle alın golfun keyfını alamazsınız tabıkı sızın tercıhınız

Aynı şasi aynı iç mekan nasıl keyif alınmayacak merak ettim :) Üzerse performans konusunda üzebilir o da belki.

uAlper

bizde borayı satıp golf almayı düşünüyoruz :) ama bizimkisi düz vites 2003 pasific beyaz
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

caner4

bende borayı satmayı düşünüyorum. 
This is the best one until we make a better one.......

ceceduman

tuna bende düzcedeyim müsait bi ara görüşelim ?  :tamamdir bu arada konuşuruz boramı golfmü diye ;)

mussel

Temiz olduktan sonra konfor yada sürüş keyfi çok fazla değişmez.Ama belki piyasa açısından fiyat farkı olabilir.Kendi düşüncelerim bu şekilde. :)
03.06.2005

tuna_

Boruyla golfun fiyatı aynı sayılır. ama bora yerden daha yüksek. golf otobanda yere oturduğu zaman bi harika oluyor.

tuna_

uler

bence golf boradan daha pahalı ve piyasası daha iyi

caner4

orası kesin 26 isteyen golf 4 gördüm ben..
This is the best one until we make a better one.......

uler

bende 26 isteyen bora pacifik gördüm :)