Baskı balata hakkında ( bu nasıl )

Başlatan msfr27, 08 Nisan 2012, 15:55:30

« önceki - sonraki »

msfr27

Merhaba arkadaslar. benim baskı balata bitmiş sanırım usta öyle söyledi ben pek anlamam. 1 yıldır biniyorum ama benim için sanki hep aynıydı :)
üstten kavrıyor dedi neyse baktım da siteden şu nasıl acaba diyecektim :

http://www.otoparcasepeti.com/?urun-2380-Golf-4-1998-2004-Debriyaj-Seti-AEH-AKL-Motor-1-6-MTR.html

benim araba 2003 golf 1.6 16Valf buna uyar mı acaba veya tavsiyeniz ne olabilir ?

jackhal

ruhsattan motor koduna bakarsan olup olmayacağını anlaman kolay olur. akl mi aeh mi ya da başka mı bi bak istersen..

msfr27

Alıntı yapılan: jackhal - 08 Nisan 2012, 17:00:58
ruhsattan motor koduna bakarsan olup olmayacağını anlaman kolay olur. akl mi aeh mi ya da başka mı bi bak istersen..

Bunu bilmiyordum Hakan bey tesekkür ederim. bakıp tekrar bilgi vereceğim buradan

pastacı__006

linkdeki balata sanırım ikisine de uyumlu aeh akl motor yazıyor çünkü

DidimLy

Derdi dünya olanın; Dünya kadar derdi olur.
Yunus Emre.

PROshield

Alıntı yapılan: DidimLy - 28 Nisan 2012, 11:13:49
Bosch Markadan şaşma..

Arkadaşım baskı balatadan bahsedılıyor fren balataları degil :D  Orjinalleri Sachs ve LUK markadır ben gecen hafta LUK taktım kavraması ve debrıyaj yumusaklıgı mukkemmel tavsiye ederim  :tamamdir

26golf26

Alıntı YapArkadaşım baskı balatadan bahsedılıyor fren balataları degil   Orjinalleri Sachs ve LUK markadır ben gecen hafta LUK taktım kavraması ve debrıyaj yumusaklıgı mukkemmel tavsiye ederim 

ne kadara mal ettininz ? luk'u
bizi izlemeye devam edin...

serdarca84

bende 1 hafta önce sacsh taktırdım orjineli bu bosch falan hikaye ben 185 parçaya 150 ustaya verdim ama golf 4üm golf 8 gibi oldu :sevgi:

caner4

This is the best one until we make a better one.......

serdarca84

bu az bile bana ankarada 450 lira fiyat verdiler...

caner4

ben en son 300 e mi ne yaptırmıştım da ondan şaşırdım  :(
This is the best one until we make a better one.......

jackhal

ben 2 ay önsce 240 liraya yaptırdım ama tanıdık işiydi

PROshield

Alıntı yapılan: 26golf26 - 28 Nisan 2012, 12:07:18
ne kadara mal ettininz ? luk'u

Kardeşim orjinal LUK 190TL Baskı balata 100TL işçilik ile 290TL birde akis körüğü yırtılmış o degişti 300TL toplam

serdarca84

hemen hemen aynı 300 350 arası oda gayet normaldir. bence tabii 3e 5e bakma yaptır sağlam usta bul ama