Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 9n Tdi :)Sayfa:2 Güncel Foto

Polo 9n Tdi :)Sayfa:2 Güncel Foto

Başlatan umit_53, 22 Nisan 2012, 11:26:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umit_53

Merhaba arkadaşlar öncelik vwime bundan bir buçuk sene önce aynı model aynı arabamla başlamiştim ne yazikki talihsiz bir kaza ile o aracimi kaybettim ama gidip gene aynısından aldim :) Ve karşinizda Vw 9n polo tdi 75 hp  :)     Polo 9n Tdi :)

umit_53

Resimler..

totemshark

Maşallah araç çok güzel
I :sevgi: my Golf 4

umit_53

ceceduman

Allah kaza bela vermesin  :sevgi:

umit_53

umit_53

Alıntı yapılan: tech_00 - 22 Nisan 2012, 12:37:02
Allah bu sefer kaza bela vermesin,,Maaşallah  ;)
Amin hepimiz için.

safakaksu90

maşallah süper duruyo  :)

umit_53

cnr_mk1

öncelikle geçmiş olsun ardından maşallah diyelim.güzel günlerde binmeniz dileğiyle.zamanında üniversite yıllarımda benimde kullanmış olduğum bir araç.yakıt ve serilik konusunda diyecek söz yok.merak ettiğim şuan ne yakıyor aracınız şehir içi-dışı km de?
ben İstanbuldan Giresun'a 985 km yolda mazot 3.60 TL  iken 130 lira yakmıştım şehir dışı ortalama km de 13 kuruş.
bu da benimki idi  :-\

image hosting adult

tekrardan iyi günlerde kullanın hayırlı olsun

golfüçyüs

bu 9n leri farladından dolayı sevmezdim normalde ama sizin araba renginden midir, profesyonel çekimlerden mi, yoksa basık oluşundan mı veya hepsinden dolayı çok hoşuma gitti, şirin gözüküyo maşallah :) kazasız belasız kullanırsınız inşallah :)

edit: buldum galiba çıtaların, aynaların araç renginde olması, arabanın beyaz olması, köşede duran kare plaka veya tadında basık oluşu  :sevgi: :sevgi:

umit_53

@ cnr_mk1 yakıt konusunda çok memnunum hiç ölçmedim bi ara yapacam :)

umit_53

@golfüçyüs  teşekkür ederm bu ikinci 9n aracim ve oncekide aynı renkdi.:)