Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1985 Golf MK II Diesel Power :) [SATILDI] - Sayfa 6

1985 Golf MK II Diesel Power :) [SATILDI]

Başlatan vw_golf_mk2, 23 Ocak 2012, 21:45:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw_golf_mk2

tamamdır abicimm teşekkür ederim :)
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

vw_golf_mk2

Evett lipten sonra panjurumuzu ve far kaşımızıda taktık :)
ama dün malesef sanayide motosikletin önüme atlaması sonucu refleksle sola kırdığımdan yolun kenarındaki lastiğe tamponu vurdum ve lipin sol parçası baş tarafından tırnaklarını kırdı ve köşeden çatladı mecburen dışrıdan vidaladım nazar diyelim artık oranın fotosunuda çekip atarım çok belli olmaması sevindirici

şimdilik 2 foto en kısa sürede yenileri eklenecek..yorumlara her zamanki gibi açığız :)
fotolarda kaş dalgalı çıkmış ama onuda 2 vidayla hallettim

TEYOLOGY

valla tam kara şimşek oldu. :)

:sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

edit: hayalinde kafanda canlandırdığın, istediğin görüntüyü yakaladın mı bilmiyorum. sonuçta aracın sahibi olarak zevk senin zevkin. fakat jantlar hariç her yerin siyah olması yerine zıt bir renkle daha farklı göstermek mümkün olur mu? mesela tampon üzerine kırmızı veya beyaz bir şerit acaba nasıl durur? ilaveten yan şeritlerin rengini değiştirilse nasıl olur? shop kullanmayı bilen varsa bir el atabilir mi? 
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

davut

farları  bu hem beyaz hem bu kadar güclü yanmasini  neyle sagladin ?

vw_golf_mk2

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 22 Nisan 2012, 08:04:11
valla tam kara şimşek oldu. :)

:sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

edit: hayalinde kafanda canlandırdığın, istediğin görüntüyü yakaladın mı bilmiyorum. sonuçta aracın sahibi olarak zevk senin zevkin. fakat jantlar hariç her yerin siyah olması yerine zıt bir renkle daha farklı göstermek mümkün olur mu? mesela tampon üzerine kırmızı veya beyaz bir şerit acaba nasıl durur? ilaveten yan şeritlerin rengini değiştirilse nasıl olur? shop kullanmayı bilen varsa bir el atabilir mi?  

abi tampon sisleri de geliyo şuan yolda bunlara ek olarak+ lı far ve smoked stop takmayı düşünüyorum yazın sonuna doğruda coilover alabilirim

Alıntı yapılan: davut - 22 Nisan 2012, 19:41:58
farları  bu hem beyaz hem bu kadar güclü yanmasini  neyle sagladin ?
bu xenonları 2 sene önce almıştık 2 senedir her aracımıza taktık  satarken söktük indirim vardı 150 tl ye almıştık orjinal bosch marka alman malı aşağıdakinin aynısı

ce3besoft

maşallah arabanız çok güzelmiş  :) allah kaza bela vermesin

vw_golf_mk2

Alıntı yapılan: ce3besoft - 28 Nisan 2012, 21:05:58
maşallah arabanız çok güzelmiş  :) allah kaza bela vermesin

çok sağolun :) amin cümlemize

mk1afu56

araban super olmus emeğine sağlık...

vw_golf_mk2

zamazingo

Hocam aracınızı çok beğendim.Benim zevkime göre jantlar biraz daha ofsetli olsa daha güzel olur.:)Bir de tamponların altlarını güzelce boyatırsanız off tadından yenmez.Kazasız belasız inşallah.Bu arada özel mesaj attım.:) >:D

vw_golf_mk2

Alıntı yapılan: zamazingo - 06 Mayıs 2012, 11:30:14
Hocam aracınızı çok beğendim.Benim zevkime göre jantlar biraz daha ofsetli olsa daha güzel olur.:)Bir de tamponların altlarını güzelce boyatırsanız off tadından yenmez.Kazasız belasız inşallah.Bu arada özel mesaj attım.:) >:D

jantlar hafif,kaliteli ve şekil oalrak hoşuma gittiğinden seçtim bizim diğer araçalrımızdada bu jantı kullandığımız için vazgeçmedik :) ilerde coilover ve bbs düşünüyorum ama daha zamanı var :) tampon etekleri ve alt maşpiyerler boyanacak en kısa zamanda fakat bu ara okuldan dolayı pek ilgilenemiyorum:)
tekrardan teşekkür ederim özel mesajınızı cevapladım :)

zamazingo

Araç senin,zevk senin kardeşim.:) Bana neler söylediler...Bu araç Bis mi diyen bile oldu... :'(
Arkasına golf yazmışsın diyolar...Şahinciler bakıp gülüyordu.Ellerine verip gönderiyordum.:)
Şakası bir yana çok özledim... :-\

vw_golf_mk2

vw_golf_mk2

evet fotolarımızı güncellleyelimm