rolantide titreme problemi yaşayanlar

Başlatan nesquik, 12 Nisan 2011, 14:32:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bmutlu

Alıntı yapılan: mgg - 23 Aralık 2011, 22:33:18
bmutlu vuruntun varsa bobın ve bujı kablolarına baktır.

valla mgg baktılar onlarda sorun yok dediler bugun lpgcim regulatorde sorun vardır ondan yapar cokta yakar aynı zamanda dedi cunku sadece lpgde yapıyo kitini komple degiştirelim mim gaz takalım dedi 400 e ama kararsızım gecenlerde boştan yere enjektör degiştirdi 150 lira aldı mim gaz cok iyi italyan falan filan dedi kitini komple degişelim 400 e dedi ne yapcam bilmiyorum bu arada sana ozel mesaj atmıştım mgg angel far ile ilgili ama konu dagılmasın buji ve buji kablolarında sorun yok dediler kontrol ettiler lpg kiti degişmezse ilerde artar iyice ekogas kapandı parcalarıda artık yok regulator 200 lira kiti 400e komple degişelim dedi

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: bmutlu - 24 Aralık 2011, 18:03:01
valla mgg baktılar onlarda sorun yok dediler bugun lpgcim regulatorde sorun vardır ondan yapar cokta yakar aynı zamanda dedi cunku sadece lpgde yapıyo kitini komple degiştirelim mim gaz takalım dedi 400 e ama kararsızım gecenlerde boştan yere enjektör degiştirdi 150 lira aldı mim gaz cok iyi italyan falan filan dedi kitini komple degişelim 400 e dedi ne yapcam bilmiyorum bu arada sana ozel mesaj atmıştım mgg angel far ile ilgili ama konu dagılmasın buji ve buji kablolarında sorun yok dediler kontrol ettiler lpg kiti degişmezse ilerde artar iyice ekogas kapandı parcalarıda artık yok regulator 200 lira kiti 400e komple degişelim dedi

valla burada yazdıklarını ustana da söyle bence. sorunu çözerim garantisi veriyorsan değiştirelim. yapboz tahtasına dönmesin sonra. yok bundan da değilmiş. bu sefer de şunu değiştirelim deme sonra filan de. garanti iste. hoş sözlü bir garanti olacaktır. ama ustana da bana yolunacak kaz muamelesi yapma adam gibi ustalık yapacaksan yap ihtarını vermiş olursun en azından.

ustandan şüphe duyuyorsan, şikayetin varsa  daha iyi bir usta ara ya da en kısa yoldan.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

bmutlu

valla kaç ustaya gittim ankarada batıkentteyim ben zaten ostim ve şaşmaz sanayilerinde tanımadıgım usta kalmadı nerdeyse vw ci ama kimse garanti veremiyo sen bilirsin valla ben yaparım olabilirde olmayabilirde diyo iki sorunumun birine cozum buldu o da komple lpg kit degiştirmekti ama arabanın boştayken ki motor titremesine kimse bişey diyemedi söküyolar bakıyolar saglam bunun heryeri arabayı buraya bırak diyolar kalsın 1 hafta çözeriz ama ben hafta sonları ankaradayım sadece ve hafta içi okul dolayısıyla şehir dışına gidip geliyorum araba hep lazım yarı tatile kaldı gibi gorunuyo gerci bırakıncada gerekli gereksiz birsürü degişmesi gereken gerekmeyen degişimler olcak vs masraf yuksek olcak bi kurtulamadım masraftan babamlarda 2003 accord 2.0 var daha bi kere sanayiye girmediler bu yıl aldık arabayı imreniyorum bazen :D

hakkihakan

Evet   SORUN COZULDU.  Hava emiş hortumu patlaktı değişti. En iyi ve durust zavolli bayine gidildi ayar yapıtırıldı.Bogaz kelabek degisti.Araba ucuyor resmen.Titreme sıfır.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

ogretmen_ankara

...

logitecc

s.a arkadaslar aynı sorun bendede var 1.6 102 hp 2008 jetta alalı 1 ay oldu ısıklarda dururken boşta vites düz yolda balık oltaya vururya tık tık diye aynı öle arada bir oluyor bugun bujileri degiştim ama gine olmadı servise gittim normal diyorlar neresi normal bunun anlamadımki

MUSTAFA545454

arkadaşlar ben golf 4 comfortlıne alalı 2 ay oldu lpg yoktu aldığımda rolantide titreme yapıyordu. lpg taktıralı 1 ay oldu titreme yine var yani benzin veye lpg ile alakası yok titreminin. sorun ne tam olarak bilmiyorum. özellikle ışıklarda durunca sanki şöför koltuğundan birisi vuruyor gibi arkadan. ne yapacaz ya...

bmutlu

arkadaşlar en son lpg ayarı yaptırdım sorun duzeldi gibi olmuştu gecenlerde 2600 km uzun yol yaptım ankaradan aydına gittim aydında yeniden stop etme ve rolanti dalgalanması olmaya basladı bogaz kelebegi orjinal cıkma takılmıştı service yazısı cıktı bakımı yapıldı ve adaptasyon yapıldı yeniden rolanti yukseldi bir gun oyle surdu ve ertesi gun yine rolanti dusmeye basladı araba rolanti düşük oldugu içinmidir bilmem acayip titriyor fren pedalından tık tık tık titreme sesi geliyor araca önden biri vuruyo gibi ses gelmeye basladı lpg sistemim iyi degil ekogaz diye bi marka lpgci degişmesi lazım dedi atiker taktırsam 800 lira diyolar eger duzelmezse bide sıfır bogaz kelebegi denemek lazım 500 lira civarı ne yapacagım bilemiyorum arkadaşlar bu nasıl anlaşılacak lpg ayarı yapınca duzelmişti ama suan benzindede stop ediyor rolantide devir hep 500-600 civarında dalgalı hava filtresi hortumlarında vs. hiçbir sorun yok yeni degişti lpg enjektorlerde yeni degişti

PROshield

Alıntı yapılan: bmutlu - 25 Nisan 2012, 00:36:42
arkadaşlar en son lpg ayarı yaptırdım sorun duzeldi gibi olmuştu gecenlerde 2600 km uzun yol yaptım ankaradan aydına gittim aydında yeniden stop etme ve rolanti dalgalanması olmaya basladı bogaz kelebegi orjinal cıkma takılmıştı service yazısı cıktı bakımı yapıldı ve adaptasyon yapıldı yeniden rolanti yukseldi bir gun oyle surdu ve ertesi gun yine rolanti dusmeye basladı araba rolanti düşük oldugu içinmidir bilmem acayip titriyor fren pedalından tık tık tık titreme sesi geliyor araca önden biri vuruyo gibi ses gelmeye basladı lpg sistemim iyi degil ekogaz diye bi marka lpgci degişmesi lazım dedi atiker taktırsam 800 lira diyolar eger duzelmezse bide sıfır bogaz kelebegi denemek lazım 500 lira civarı ne yapacagım bilemiyorum arkadaşlar bu nasıl anlaşılacak lpg ayarı yapınca duzelmişti ama suan benzindede stop ediyor rolantide devir hep 500-600 civarında dalgalı hava filtresi hortumlarında vs. hiçbir sorun yok yeni degişti lpg enjektorlerde yeni degişti

Aracın devri benim bildigim 800rpm'de olur 500-600 cok dusuk degerler aracı bilgisayara baglat devri izle 800 rpm den aşagı düşüyorsa 768 750 780 vb. sorun krank devir sensörü

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: PROshield - 25 Nisan 2012, 13:50:37
Aracın devri benim bildigim 800rpm'de olur 500-600 cok dusuk degerler aracı bilgisayara baglat devri izle 800 rpm den aşagı düşüyorsa 768 750 780 vb. sorun krank devir sensörü

gayet mantıklı bir teşhis. 500-600 d/d  gerçekten çok düşük. fakat 750 d/d civarı olsa bence kabul edilebilir sınırlarda olurdu.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

bmutlu

evet bu hafta sonu bide krank devir sensorune baktırıyım en iyisi 500-600 de olunca bi iniyo bi cıkıyo iki deger arasında direksiyon cevirincede direk stop ediyo sabahları ilk calıştırırken devir cıkıyo direk yine stop ediyo bıktım bu devir saatini 500-600de gormekten araba besik gibi sallanıyo o da cabası oluyo devir saatini sokup atcam en sonunda gorunce butun moralim sıfır oluyo devir gostergesiyle birlikte :D

caner4

ben devir saatine bakmaktan önüme bakamıyordum bi ara okadar takmıştım yani :)
alışırsın takma bukadar sallantı yaptıkca boşta moşta gazla ver ayarı ver ayarı :D
This is the best one until we make a better one.......

MUSTAFA545454

Arkadaşlar bu titreme sorunu benim araç giderkende oluyor gibi biz farkına varmıyoruz, bazen araç sendeliyor düşük hızda, rolantide zaten yapıyor, buna tam olarak çözüm bulan arkadaşlar varmı, yani sorun tam olarak nerden kaynaklanıyor. servise gidipte alakası olmayan parçaları değiştirmek istemiyorum.