krank kasnagı

Başlatan mk3 gtı, 15 Nisan 2012, 19:33:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk3 gtı

Golf 3 GTI krank kasnagı 2ncı el sıfır farketmez hesaplı bulabılecegım bı yer bılen varmı ben sordum 900 tl gıbı fıyat verdıler sıfır olanına  :-[

5ani5 mk2

hayırdırr.. ne olmuşş krank kasnagına??? bozulcak bişi diilkii__?
Exclusive Garage

mk3 gtı

valla balans yapıo balans yaptıgı ıcınde bazen atesleme sırasını sasırıo araba  :-\

5ani5 mk2

kesin mi ?? bu bizim okuyucu krank kasnagının üstünde diil çünkü ?
Exclusive Garage

mk3 gtı

yanı usta baktı krank egrı olabılır mı dedım bunların krankları dokum dedı ımkansız denecek kadar dusuk bı ıhtımal dedı krank pulesındekı balastan oturude ıcerdekı dıslının kamasını sıyırıo bu seferde ust tarafdan sente kacırıp anlamsız bı performans dusuklugu oldu  :(

mk3 gtı

okuyucu mars dınamosunun hemen arkasında  ;)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 16 Nisan 2012, 00:29:25
yanı usta baktı krank egrı olabılır mı dedım bunların krankları dokum dedı ımkansız denecek kadar dusuk bı ıhtımal dedı krank pulesındekı balastan oturude ıcerdekı dıslının kamasını sıyırıo bu seferde ust tarafdan sente kacırıp anlamsız bı performans dusuklugu oldu  :(

degişik bi arıza. krank kasnagımı krank dişlisimi kamadan sıyırıyo_?  krank dişlisi sıyırsa kayışi kopmuş gibi olur allah korusun. ama kasnakdaki ufak kama tornada doldurulup tekkrar yuca açılablir  diye düşünüyorum..
Exclusive Garage

servet_volt

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 16 Nisan 2012, 00:29:25
sen kranktakı trıger dıslısınden bahsedıyosun dımı?
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

mk3 gtı

fatıh senın dedıgın krank dıslısınden bahsetmıyorum onda kama var bılıom onu benım dedıgım kaputu acınca trıgerın alttan baglı oldugu krankın karsılıgındakı kasnagı dıorum kardesım

5ani5 mk2

iyi bi tornacıya göster derim.. onun dönmesi zor 4 tane gebekden civata tutuyoo.. daha yeni triger degiştim öle bi olasılık yok gibi.  geliyo bana..
Exclusive Garage

servet_volt

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 17 Nisan 2012, 23:32:46
iyi bi tornacıya göster derim.. onun dönmesi zor 4 tane gebekden civata tutuyoo.. daha yeni triger degiştim öle bi olasılık yok gibi.  geliyo bana..
[/.quote]
artı 1
hatta alyan anahtarla sökülüyo.

mk3 gtı

yoksa krankın ucu mu egık  :(

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 19 Nisan 2012, 00:37:32
yoksa krankın ucu mu egık  :(

zor bi ihtimal.. başka bi ustaya baktırdın mı___???
Exclusive Garage

servet_volt

o kasnaktan olma ıhtımalı cok dusuk. Cunku 4 vıda tutuyo ve trıger dıslısıne sabıt. O trıger dıslısındekı kama kırıksa araba senteyı kacırır sıbop vurma yapar.