sol ön kapı kilidi

Başlatan ottoman55, 17 Nisan 2012, 19:31:40

« önceki - sonraki »

ottoman55

merhaba arkadaşlar.2 ay önce golf 4 aldım.forumda araçla ilgili bazı ipuçlarını okudum.anahtarı sağa-sola çevirince felan camlar açılıp kapanıyomuş,anahtarı çıkarınca belli bir süre sonra kapılar kilitleniyormuş vs.. bi deneyim dedim fakat benim aracın sol ön kapısında anahtarı sokacak delik yokk :) sağ taraftan deniyorum ancak bişey olmuyo.ayrıca ön kapıların iç aydınlatmaları yanmıyor ve parklar açıkken sinyal sesi vermesi gerekiyo diye biliyorum fakat o ses de yokk.

piyer

kapı  açık kalınca far açıkken uyarı sesi için bir kilitciye gidicen çıkma kilidi takacak o zaman sorun kalmıyor

jackhal

araban golf 4'ün hangi versiyonu. Comfort mu trendline mı? Sanırım o sesli uyarı trendlerde yok.. Yanlış biliyor olabilirim ama..

ozkan_misirli

trende var . Ama buzzer hoparlörü bozulduysa ses gelmez tabi.
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

ottoman55

araç 2001 comfort.asıl anlamadığım sol tarafta neden anahtar deliği yok.diğer golf lerde varr

ferhattasdemir

çok ilginç bir durum şoför tarafında anahtar deliği olmaması :S orda yoksa yolcu kapısında niye olsun ki. sizin o bölgede bi değiştirme işlemi olmuş gibi görünüyor ama öyle bile olsa nasıl olmaz anahtar deliği :S
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

jackhal

Türkiyem'den manzaralar  ;D ;D ;D ;D ;D ;D