Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
07 FH 547 Güncel Resimler

07 FH 547 Güncel Resimler

Başlatan GermanStyle, 17 Nisan 2012, 00:42:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GermanStyle

Aranızda yaklaşık 1 aydır bulunmaktaydım. Artık benim aracında fotosunu koyma vakti geldi sanırım. Çoğu arkadaş basmak lazım diyicek yavaş yavaş yapıcağım inşallah.Buyrun buda benim ilk göz ağrım :D
Ek:
1- GTI 15 İnc Jant
2- Park Sensörü
Yapılacaklar :
1- APP Plaka
2- Sis Farı
3- Coil
4- Tavan Siyah kaplama

İlk taktırdığım jantlarım :)
I♥GermanStyle

stallone500

Hocam jantlarını beğendim. Bişe soracam, ikinci resimdeki tampon ızgarasındaki nikelajı sizmi yaptınız. Yada nasıl yapılıyor? Hazırmı satılıyor?

yagiz ali

@stallone500 ustam oto aksesuarcılarda metre işi satılıyor metresi 1-2 tl bişey.Her ihtimale karşı 2-3 metre al yedek bulunsun zaten aşağı yukarı 1 metre yetiyor alt kısma.

Yapıştırmaya gelince krom şeridin altında çift tarflı bant var onu çıkartıp bi uçtan başlayarak yapıştırmaya başla. :tamamdir
R 1 3 5
L  +++
    2 4

GermanStyle

Metresını  Antalyada 2tlye aldım. Hem plakanın ustune hemde on ızgaraya yaptım kendınden yapıskanlıdır yapıstıgında da kolay kolay cıkmıyor bılgınız olsun :D benım araca 4metre gıttı
I♥GermanStyle

mukad

KARTAL_07

Aracını yakından gördüm kişiliğinde aracında çok güzel dostum fazla sohbet muhabbet edemedik ama bir daha ki sefere uzun uzun konuşuruz  :tamamdir

stallone500

Bilgi için teşekkürler yagiz ali ve germanstyle...

GermanStyle

Bır dahakıne polısler rahat verırse muhabbetımızı ederız :P Sızınle tanısmak guzeldı uzun uzun konusmak ıcın tekrar bır bulusmaya gerek yok ıstedıgın zaman bulusuruz
I♥GermanStyle

m1s1r

çok üzel aracınız maşaAllah. Ben ilk taktırdığınız jantları daha çok beğendim ama  :)

GermanStyle

Aslında bende onu begendım kımsede yok dıye. Sonradan vazgectım degıstırdım Tam 4 tane jant degıstırdım kendı jantı gıbısı yok :D
I♥GermanStyle