Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6r xenon - Sayfa 2

Polo 6r xenon

Başlatan eyuri, 27 Kasım 2011, 02:11:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunataskiran

kemal bu ebaydeki sistemi baya araştrdım cidden far bu kadar ucuz ama :d direkt bunu alıp löp diye montajını yapamıyosun :d beyin elektronik aksamları özelliklede arabanın beynine işletilmesi büyük bi sorun:d 300 euroluk far 1000 euroyu geçebiliyor:d o yüzden ben vaz geçtim.. elektronik klimadan vaz geçtiğim gibi:d

n3co

Alıntı yapılan: tunataskiran - 15 Nisan 2012, 17:01:12
kemal bu ebaydeki sistemi baya araştrdım cidden far bu kadar ucuz ama :d direkt bunu alıp löp diye montajını yapamıyosun :d beyin elektronik aksamları özelliklede arabanın beynine işletilmesi büyük bi sorun:d 300 euroluk far 1000 euroyu geçebiliyor:d o yüzden ben vaz geçtim.. elektronik klimadan vaz geçtiğim gibi:d

bunu alsak takamazmı bizim elektirikciler yani :D
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

tunataskiran

yok yav alıyosun beyinini alman gerekiyo.. beyinliside var 700 euro yine ebayde:d işte olay burda başlıyo kodlama yapcak ender var oda baya alır.. bizim bi arkadaş golf 6 sında yaptırdı ebayden aldı parçaları enderde taktırdı totlade 5 6 bin arası bi fiyata mal oldu diye biliyorum onun yalancısıyım:d

kemal_koker

ne zaman ucuzlayacak bu parçalar :D

o.bilge

34YZ087

ender orjjinal parcalarla beraber 5,5-6 bın tl arası takıyor bilginize
polo 6R 2011-34yz087 yeşilköy